Θα αντιμετωπίσουμε τις κακές συνήθειες στα Τρίκαλα; Reviewed by Momizat on . Από τον Δήμο Τρικκαίων έγινε γνωστό ότι "Ο Δήμος Τρικκαίων, η Επιτροπή Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY, ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον Από τον Δήμο Τρικκαίων έγινε γνωστό ότι "Ο Δήμος Τρικκαίων, η Επιτροπή Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY, ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον Rating: 0

Θα αντιμετωπίσουμε τις κακές συνήθειες στα Τρίκαλα;

Θα αντιμετωπίσουμε τις κακές συνήθειες στα Τρίκαλα;

Από τον Δήμο Τρικκαίων έγινε γνωστό ότι “Ο Δήμος Τρικκαίων, η Επιτροπή Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY, ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και οι συνεργαζόμενοι Επιστημονικοί Φορείς οργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης των εργασιών των μαθητών της Γ’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων , του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων και του Μουσικού Γυμνασίου Τρικάλων , για την Οικολογική Μετακίνηση στην πόλη μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου”.
Είναι καιρός να μάθουμε από τα παιδιά, τα της πόλης και πώς αυτά τα βιώνουν, αλλά και πώς τα συνειδητοποίησαν, μέσα από τις έρευνες που έκαναν και που κατά καιρούς έχουν παρουσιάσεις. Τα θέματα αυτά, είναι σημαντικό να θιγούν από τις παρατάξεις που θα μετάσχουν στις εκλογές και, κυρίως, να αντιμετωπιστούν από την επόμενη δημοτική αρχή. Αν μείνουμε στα «μπράβο» στους μαθητές, στις διαπιστώσεις και στα ευχολόγια, θα κάνουμε άλλη μια τρύπα στο νερό.
Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή