Θα ασχοληθεί κανείς με τα προβλήματα της Καλαμπάκας ; Reviewed by Momizat on . Την υποβάθμιση των δρομολογίων που συνδέουν τη Καλαμπάκα με την Αθήνα μετά την ανάλογη προ μηνών υποβάθμιση της σιδηροδρομικής σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, αποφάσ Την υποβάθμιση των δρομολογίων που συνδέουν τη Καλαμπάκα με την Αθήνα μετά την ανάλογη προ μηνών υποβάθμιση της σιδηροδρομικής σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, αποφάσ Rating: 0

Θα ασχοληθεί κανείς με τα προβλήματα της Καλαμπάκας ;

Θα ασχοληθεί κανείς με τα προβλήματα της Καλαμπάκας ;

Την υποβάθμιση των δρομολογίων που συνδέουν τη Καλαμπάκα με την Αθήνα μετά την ανάλογη προ μηνών υποβάθμιση της σιδηροδρομικής σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε από της 15 Μαϊου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Κι όλα αυτά λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου για τη περιοχή του Δήμου Μετεώρων, με τη χειμαζόμενη τοπική οικονομία να δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας τα δύο τελευταία χρόνια.

Το φετινό καλοκαίρι αποτελεί την τελευταία ελπίδα για τις επιχειρήσεις της Καλαμπάκας, γι αυτό απαιτείται άμεση αντίδραση των Τρικαλινών Κοινοβουλευτικών, της Περιφέρειας, των Δημοτικών αρχών και των παραγωγικών φορέων του νομού, προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση αυτή της επιδοτούμενης από τον Έλληνα φορολογούμενο εταιρείας σιδηροδρόμων.

Επίσης καλό θα ήταν και οι Καλαμπακιώτες αυτοδιοικητικοί να αφήσουν κατά μέρος της προσωπικές τους φιλοδοξίες και να ασχοληθούν επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου τους, μιας και οι αυτοδιοικητικές εκλογές αργούν ακόμη.

Κώστας Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή