Θα βάλουν λουκέτο κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων ; Reviewed by Momizat on . Στα όριά τους και με κίνδυνο να βάλουν λουκέτο λειτουργούν αρκετές κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Σε κάποιες από τις κλινι Στα όριά τους και με κίνδυνο να βάλουν λουκέτο λειτουργούν αρκετές κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Σε κάποιες από τις κλινι Rating: 0

Θα βάλουν λουκέτο κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων ;

Θα βάλουν λουκέτο κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων ;

Στα όριά τους και με κίνδυνο να βάλουν λουκέτο λειτουργούν αρκετές κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Σε κάποιες από τις κλινικέ του νοσοκομείου η κατάσταση έχει ω εξής :

KΛINIKH ΩΡΛ
Ο δ/ντής της κλινικής κ Χρήστος Λυγάτσικας οδεύει προς συνταξιοδότηση και απομένει μόνο η κ Καλή Κοντογιώργη . Στην ίδια κλινική η διοίκηση αποφάσισε να εγκρίνει τη μετάθεση γιατρού σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων . Η ΩΡΛ είναι μία κλινική στην οποία για την εύρυθμη λειτουργία της απαιτούνται τέσσερις τουλάχιστον γιατροί .

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Πρόκειται για μια κλινική με πληθώρα επισκέψεων καθημερινά αφού δέχεται περιστατικά και από το Νομό Καρδίτσας . Δύο μόνο γιατροί , ο κ Σάββας Ερωτόκριτος και η κ Νικολέτα Κόνιαρη καλούνται να “βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά” και βοηθάει την κατάσταση στις εφημερίες ο κ Χουλιαρας από το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Παλεύει μόνος του ο κ Γιάννης Ρεμπάπης

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Και εδώ μόνος του δίνει την καθημερινή μάχη ο δ/ντης κ Κώστας Μπαμπαλιάρης

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί νοσοκομειακοί γιατροί συνταξιοδοτήθηκαν ή αποχώρησαν, με αποτέλεσμα κλινικές να μείνουν υποστελεχωμένες αφού οι θέσεις αυτές δεν αναπληρώθηκαν.

Αν οι αρμόδιοι θεωρούν ότι η κατάσταση αυτή βοηθάει στην εξυπηρέτηση του κόσμου είναι βαθιά νυχτωμένοι .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή