"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

«Θα γίνει του Αριστοφάνη»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» – Λάρισας σε καλοκαιρινή περιοδεία
με το Αριστοφανικό μιούζικαλ…

«Θα γίνει του Αριστοφάνη»

Για μία μοναδική βραδιά στα Τρίκαλα!

2 μόνο ηθοποιοί σε 8 Αριστοφανικά έργα!
Χορεύουν, τραγουδάνε, παίζουν. Αλλάζουν ρόλους, φύλα, έργα. Το κοινό διασκεδάζει και παράλληλα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την ευφυία και το τολμηρό χιούμορ του μεγάλου μας ποιητή. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα παρακολουθεί ένα έργο, αλλά οκτώ!

Η εποχή μας έχει απόλυτη ανάγκη την πολιτική σοφία του Αριστοφάνη και παράλληλα την ευκαιρία να ξεδώσει με μια πραγματική Αριστοφανική πανδαισία γεμάτη ζωηρούς στίχους, ήχους και χρώματα!

Έγραψαν για μας:

Αγγελική Μάτσου
για το kallitexnes.gr

“Για την όλη ιδέα και εκτέλεση, θα θέλαμε να πούμε πολλά μπράβο στο δίδυμο αυτό και να δώσουμε συγχαρητήρια στη Βάσια Βασιλείου για την όλη σχεδόν εξωπραγματική σύλληψη και τα πανέμορφα σκηνικά-κοστούμια, καθώς και για την ερμηνεία της η οποία κλειδώνει τέλεια με εκείνη του τόσο ταλαντούχου Γιάννη Τσούκα. Εξαιρετικοί και οι δύο!”

Άννα Παχή
για το iart.gr

“Αποσπάσματα από όλες τις κωμωδίες του, ζωντανεύουν στη σκηνή, μέσα από την ανατρεπτική ματιά της κυρίας Βασιλείου. Γυναίκες που γίνονται άνδρες, άνδρες που γίνονται γυναίκες, πουλιά που πετούν,
νεφέλες, βάτραχοι, όλοι είναι εκεί. Χορός, κίνηση, τραγούδι, πρόζα, όλα σε μια ώρα, προς τιμήν του παππού Αριστοφάνη. Θα ήθελα να δω την εξαιρετική Βάσια Βασιλείου και τον απολαυστικότατο Γιάννη Τσούκα παραπάνω. Πολύ παραπάνω.”

Κατερίνα Σωύλη Κονίτσα
για το koukidaki.gr

“Δύο μόνο ηθοποιοί ένα υπέροχο θέαμα. Μου αρέσουν τα θεατρικά έργα που με ελάχιστα σκηνικά και κοστούμια οι ηθοποιοί βγάζουν όλο το μεγαλείο της παράστασης και σε αφήνουν άφωνο. Δυο εκπληκτικές
φωνές που μας ταξίδεψαν στην αρχαία κωμωδία.”

Νάσος Κονίτσας
για το noizy.gr

“Παρέλασαν από μπροστά μας πολλοί ήρωες του Αριστοφάνη από τα έργα του «Λυσιστράτη», «Ειρήνη», «Βάτραχοι», «Όρνιθες», «Νεφέλες», «Πλούτος», «Θεσμοφοριάζουσες» και «Εκκλησιάζουσες». Η Βάσια Βασιλείου, με κινήσεις επαγγελματία χορεύτριας, ο Γιάννης Τσούκας με παρόμοια πλαστικότητα στις
κινήσεις του, κυρίως όμως με μια εκπληκτική φωνή, μας χάρισαν κάτι παραπάνω από μία ώρα διασκέδασης, χαλαρότητας, προσπάθειας να αποδεχθούμε τη νέα πραγματικότητα που θα ισχύει για…ποιος ξέρει πόσο! Αν ζούσε ο Αριστοφάνης, σίγουρα θα έγραφε τις «Μασκοφοριάζουσες»… και η Βάσια Βασιλείου θα μας παρουσίαζε ένα κομμάτι τους με την ίδια επιτυχία.”

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σύλληψη/Σκηνοθεσία/Χορογραφίες : Βάσια Βασιλείου
Οργάνωση/Εκτέλεση παραγωγής : Γιάννης Τσούκας
Πρωτότυπη Μουσική : Φίλιππος Περιστέρης
Κατασκευή κοστουμιών : Καλίτσα Πασχάλη
Τεχνικός σκηνή/ήχου/φώτων: Θάνος Φλώρας
Οργάνωση περιοδείας/Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Βάνα Καταραχιά (κιν: 6981746608)
Παραγωγή: «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» – Λάρισας

EΠΙ ΣΚΗΝΗΣ :
ΒΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

Τρίτη 27 Ιουλίου στις 21:15
στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Φρουρίου, Τρίκαλα
Γενική είσοδος: 10€

Trailer:
https://vimeo.com/571574962

Προπώληση εισιτηρίων (viva.gr):
https://bit.ly/3ykraGt

Πληροφορίες:
2107233702

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης