Θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας ο προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων Χρήστος Μπουλούμπασης ; Reviewed by Momizat on . Όλα δείχνουν πως πλώρη για να διεκδικήσει τον δήμο Φαρκαδόνας βάζει ο Χρήστος Μπουλούμπασης ενώ την ίδια ώρα εντείνονται  οι πιέσεις πολιτών , φίλων και στελεχώ Όλα δείχνουν πως πλώρη για να διεκδικήσει τον δήμο Φαρκαδόνας βάζει ο Χρήστος Μπουλούμπασης ενώ την ίδια ώρα εντείνονται  οι πιέσεις πολιτών , φίλων και στελεχώ Rating: 0

Θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας ο προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων Χρήστος Μπουλούμπασης ;

Θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας ο προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων Χρήστος Μπουλούμπασης ;

Όλα δείχνουν πως πλώρη για να διεκδικήσει τον δήμο Φαρκαδόνας βάζει ο Χρήστος Μπουλούμπασης ενώ την ίδια ώρα εντείνονται  οι πιέσεις πολιτών , φίλων και στελεχών προς το πρόσωπο του. 

Είναι ο προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων , άνθρωπος χαμηλών τόνων με  ενθουσιασμό, αγάπη και αισιοδοξία για τα κοινά , με πολλά ψυχικά και πνευματικά προσόντα . 

  Ο ίδιος δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τη «στήριξη των πολιτών» και όχι για  κομματικά χρίσματα.

Αν τελικά υποκύψει στις “σειρήνες” της τοπικής αυτοδιοίκησης όλα δείχνουν ότι θα πάμε για ένα σούπερ ντέρμπυ στο Δήμο Φαρκαδόνας δεδομένου ότι και ο νυν δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης έχει εκφράσει την φιλοδοξία του να είναι εκ νέου επικεφαλής της παράταξης του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. 

 

Σχόλια (2)

 • Εντελα μαγκεν ντε Φαρκαδονικ

  Σαν τον Μεριβακη κανείς.
  Και σωου και έργο.

  Απάντηση
 • Με την ευχή του Θεού

  Αν είναι παντως υποψήφιος ο Διευθυντής, θα τον στηρίξει και η αριστερά και η δεξιά. Είναι ανθρωπος σωστός και σοβαρός. Καμία σχεση με τα σημερινά χάλια. Ο Δημαρχος πρέπει να είναι πάντα ήρεμος, ψύχραιμος, μορφωμένος και να έχει την ομάδα του ενωμένη. Στοιχεία που ο σημερινός δεν έχει τιποτα από αυτά . Ας βάλει ο Νεοχωρίτης και θα βγει απ την πρώτη Κυριακή, είτε τον σημερινό προέδρο έχει απέναντι του, είτε ακόμη καλύτερα τον σημερινό δήμαρχο…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή