Θα καταγραφούν τα “παράνομα” κτήρια Reviewed by Momizat on . Στην άμεση και πλήρη καταγραφή των μη αδειοδοτημένων κτηρίων του προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Καθώς ένας μεγάλος αριθμός τους δεν διαθέτει την απαραίτητη αδειοδότ Στην άμεση και πλήρη καταγραφή των μη αδειοδοτημένων κτηρίων του προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Καθώς ένας μεγάλος αριθμός τους δεν διαθέτει την απαραίτητη αδειοδότ Rating: 0

Θα καταγραφούν τα “παράνομα” κτήρια

Θα καταγραφούν τα “παράνομα” κτήρια

Στην άμεση και πλήρη καταγραφή των μη αδειοδοτημένων κτηρίων του προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Καθώς ένας μεγάλος αριθμός τους δεν διαθέτει την απαραίτητη αδειοδότηση για λειτουργία, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε σήμερα, 6 Νοεμβρίου, τη συγκρότηση δύο ομάδων έργου. Η κάθε μία αποτελείται από ανάλογο εξειδικευμένο προσωπικό (πολιτικούς μηχανικούς ΠΕ και ΤΕ), ενώ και οι δύο θα συντονίζονται από άλλον υπάλληλο της ίδιας διεύθυνσης.

Σκοπός των συγκροτηθεισών ομάδων και έργο τους είναι η καταγραφή και αποτύπωση όλων των κτηρίων που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, , προκειμένου να προχωρήσουν μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο όλες οι διαδικασίες για να τηρηθεί η νομιμότητα.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή