"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Θα κλείσουμε μετά τις γιορτές και θα ανοίξουμε το Πάσχα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι ιδιοκτήτες καφετεριών και στα Τρίκαλα είναι σε απόγνωση.

“Θα κλείσουμε μετά τoν Μύλο των Ξωτικών και θα ανοίξουμε το Πάσχα” λέει ο θρυλικός καφετζής της Ασκληπιού Γιάννης Κοτοπούλης.

Ενοίκιο (βραχνάς για τους περισσότερους),  ένσημα υπάλληλων και ιδιοκτητών, ΔΕΗ (ο λογαριασμός μοιράζει εγκεφαλικά όταν έρχεται), νερό, ημερομίσθια, λογιστής, απόδοση τριμήνου, εφορία είναι τα βασικά πάγια έξοδα μπει δεν μπει πελάτης για καφέ.

Προμηθευτές και αναλώσιμα με τη σειρά τους αυξήθηκαν κι αυτά και οι αυξήσεις επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Μέχρι εδώ γνωστά σε όλους τα παραπάνω.

Και γεννιέται το ερώτημα : ο καφές στα Τρίκαλα θα φτάσει (με τις νέες αυξήσεις στον ΦΠΑ) τα 4-5 ευρώ, ποιος θα κάτσει να τον πιεί;

Ελάχιστοι, είναι η αρχική απάντηση (και η κυρίαρχη … τον ήπιαμε γενικά)

Όποτε ανοίγουμε γιορτές (Χριστούγεννα – Πάσχα) και την υπόλοιπη σεζόν κλειστά να μην έχουμε και έξοδα τσάμπα για αρχή και βλέπουμε.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι ακριβώς όλοι βλέπουν τον κόσμο τα έξοδα κάνεις .Αν απολύσουν από έναν υπάλληλο όλοι να δούμε τι θα κάνουν με 270000ανεργους…και πόσα θα χάσουν από εισφορές θα τους αρεσει

  2. Αν πληρώνατε κανονικά τόσα χρόνια,εφορία,Ικα,υπαλλήλους, δώρα,άδειες κτλ θα τα είχατε κλείσει εδώ και χρόνια, άρα μην κλαιγεστε…Και που είστε ακόμα ανοιχτοί μερικοι μερικοί, θαύμα είναι…τα φιλιά μου

    • Τι να γίνει ρε συ Μήτσο, δεν έχουμε όλοι τα δικά σου τα προσόντα για να διοριστούμε διευθυντάδες στο δημόσιο…
      Από την άλλη όμως σκέφτομαι τους φόρους που πληρώνετε όλοι εσείς και νιώθω μαχαιριά στην καρδιά. Πώς αντέχετε αδελφέ μου… Ήρωες είστε! Φιλιά κι από μένα.

  3. Εργαζόμενος για χρόνια στην Ασκληπιού θα έλεγε ότι έχουνε φάει αρκετά τόσα χρόνια από τα δικαιώματα τον υπαλλήλων αλλά και απο το κράτος αφού κοβουνε 10 απόδειξεις όλοι την μέρα..ας τα κλεισουν να τα πάρουν άλλοι πιο σοβαροί επιχειρήματιες!όσο το ότι θα ανεβει το ποσοστό ανεργίας δεν θα έχει καμία διαφορά αφού όλα τα παιδιά εκεί μαύρα δουλεύουν..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης