Θα μας τρελάνει ο Σάκης Reviewed by Momizat on . Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του OPEN BEYOND, καλεσμένος της Έλλης Στάη ο Σάκης Παπαδόπουλος μίλησε για την ανάγκη όπως είπε «συγκρότησης ενός νέου προοδ Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του OPEN BEYOND, καλεσμένος της Έλλης Στάη ο Σάκης Παπαδόπουλος μίλησε για την ανάγκη όπως είπε «συγκρότησης ενός νέου προοδ Rating: 0

Θα μας τρελάνει ο Σάκης

Θα μας τρελάνει ο Σάκης

Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του OPEN BEYOND, καλεσμένος της Έλλης Στάη ο Σάκης Παπαδόπουλος μίλησε για την ανάγκη όπως είπε «συγκρότησης ενός νέου προοδευτικού μετώπου, το οποίο θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις του κ. Μητσοτάκη».

Βέβαια, ο Τσίπρας μπορεί να μη λέει τις απάνθρωπες ανοησίες του Μητσοτάκη αλλά τις κάνει πράξη.

Και ο βουλευτής του Σύριζα προσπαθεί να μας πει ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Και αποκρύπτει ότι οι υπογραφές της κυβέρνησης Τσίπρα είναι υπογραφές κοινωνικής ανισότητες.

Και όλα αυτά σε μια χώρα που :

Το ΑΕΠ έχει μειωθεί κατά 25%.

Χιλιάδες επιχειρήσεις –μικρές και μεσαίες κυρίως– έχουν κλείσει και άλλες τόσες έχουν μεταφέρει την έδρα τους σε γειτονικές χώρες.

Το τραπεζικό σύστημα απλά δεν υπάρχει .

Η ανεργία βρίσκεται σε επίπεδα ανάλογα με εκείνα της δεκαετίας του ’50 και η μετανάστευση θυμίζει τις χειρότερες στιγμές της Ελλάδας κατά την διάρκεια του προηγούμενου αιώνα.

Το ποσοστό του πληθυσμού που βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας δεν θυμίζει σε τίποτα μια χώρα της δυτικής ή της κεντρικής Ευρώπης.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα-μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης με χαρακτηριστικά –πολιτικά και οικονομικά– κράτους της Λατινικής Αμερικής.

Αυτό το πράγμα δεν είναι «Ευρωπαϊκή χώρα».

Αυτό το πράγμα δεν είναι «δημοκρατία».

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή