Θα μας… ψεκάσουν για καλό σκοπό Reviewed by Momizat on . Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής γίνεται γνωστό ότι από την ερχόμενη Τρίτη 12-11-2013 θα ξεκινήσει η από αέρος ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπο Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής γίνεται γνωστό ότι από την ερχόμενη Τρίτη 12-11-2013 θα ξεκινήσει η από αέρος ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπο Rating: 0

Θα μας… ψεκάσουν για καλό σκοπό

Θα μας… ψεκάσουν για καλό σκοπό

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής γίνεται γνωστό ότι από την ερχόμενη Τρίτη 12-11-2013 θα ξεκινήσει η από αέρος ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας με βάση τον σχεδιασμό του ΥΠ.Α.Α.Τ. για την αντιμετώπιση της νόσου.

Οι πτήσεις των ειδικά διαμορφωμένων αεροπλάνων θα πραγματοποιούνται από το διάδρομο πτήσεων της αερολέσχης Λάρισας (περιοχή Τερψιθέας). Συνολικά θα ριχθούν 490.000 δολώματα σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και στο βόρειο τμήμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η εφαρμογή του προγράμματος θα διαρκέσει περίπου 9 ημέρες.

Στο ανωτέρω πρόγραμμα είναι δυνατόν να επέλθουν μεταβολές αναλόγως των καιρικών συνθηκών και κυρίως της περιορισμένης ορατότητας λόγω πρωινής ομίχλης, που θα έχει σαν αποτέλεσμα είτε να μετατεθεί η ημέρα έναρξης εφαρμογής του προγράμματος, είτε να αυξηθεί ο αριθμός των ημερών πτήσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή