Θα μπει τάξη στον δημόσιο χώρο των Τρικάλων; Reviewed by Momizat on . Ηταν αναμενόμενο. Μετά την απίθανη απόφαση για κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, που, εκτός από την ανεργία και την αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους, προκάλε Ηταν αναμενόμενο. Μετά την απίθανη απόφαση για κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, που, εκτός από την ανεργία και την αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους, προκάλε Rating: 0

Θα μπει τάξη στον δημόσιο χώρο των Τρικάλων;

Θα μπει τάξη στον δημόσιο χώρο των Τρικάλων;

Ηταν αναμενόμενο. Μετά την απίθανη απόφαση για κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, που, εκτός από την ανεργία και την αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους, προκάλεσε και χάος στα Τρίκαλα, ήρθε η αντικαταστάτρια εταιρία. Όπως είχαμε γράψει και εδώ, το προσωπικό της Υπηρεσίας Δημοτικού Ελέγχου εκπαιδευόταν, μέχρι να αναλάβει υπηρεσία.

Τα τυπικά έληξαν και, μετά τη με την αριθμό 510/2013 Απόφαση Δημάρχου του Δήμου Τρικκαίων, συστάθηκε η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. Σκοπός της, η «εφαρμογή του Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων στο Δήμο μας».
Η ανακοίνωση του Δήμου καταλήγει:

«Παρακαλούνται οι επαγγελματίες που κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων να τηρούν τους όρους και τις υποχρεώσεις του ισχύοντος Κανονισμού για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου».
Προφανώς θα πέσουν πρόστιμα, αλλά και θα αρχίσουν οι καταγγελίες, αφού είναι πάρα πολλά τα περιστατικά καταπάτησης δημόσιου χώρου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας