Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ομάδα Παπαστεργίου για το μεταναστευτικό ; Reviewed by Momizat on . Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του Φλαμουλίου, αντιδρώντας στη φημολογούμενη πρόθεση της κυβέρνησης, για την ίδρυση κέντρου φιλοξενίας μεταναστών Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του Φλαμουλίου, αντιδρώντας στη φημολογούμενη πρόθεση της κυβέρνησης, για την ίδρυση κέντρου φιλοξενίας μεταναστών Rating: 0

Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ομάδα Παπαστεργίου για το μεταναστευτικό ;

Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ομάδα Παπαστεργίου για το μεταναστευτικό ;

Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του Φλαμουλίου, αντιδρώντας στη φημολογούμενη πρόθεση της κυβέρνησης, για την ίδρυση κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη περιοχή τους.

Μάλιστα εξέδωσαν και ψήφισμα που δηλώνουν, ότι απορρίπτουν κατηγορηματικά τη περίπτωση, να εγκατασταθούν πρόσφυγες στη περιοχή του πρώην στρατιωτικού αεροδρομίου.

Στη συγκέντρωση, παραβρέθηκε αναφέρουν οι πληροφορίες και ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης του Δήμου κ.Παναγιώτου, που κατάγεται από τη περιοχή.

Δεδομένου ότι πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Τρικκαίων, πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της έλευσης μεταναστών στα Τρίκαλα, θα ήταν πολιτικά ορθό ο κ Παναγιώτου, να γνωστοποιήσει τη θέση του και επίσης αν διαφοροποιείται από τον επικεφαλής της ομάδας του κ.Παπαστεργίου, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κ.Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή