Θα υπερασπιστεί και από τα Τρίκαλα το κλείσιμο της ΕΡΤ ο Π. Καψής; Reviewed by Momizat on . Ο Παντελής Καψής, ο τέως συνάδελφος που είναι ο βασικός υλοποιητής του κλεισίματος της ΕΡΤ, θα έρθει στα Τρίκαλα αύριο Σάββατο 26 Απριλίου. ως υποψήφιος ευρωβου Ο Παντελής Καψής, ο τέως συνάδελφος που είναι ο βασικός υλοποιητής του κλεισίματος της ΕΡΤ, θα έρθει στα Τρίκαλα αύριο Σάββατο 26 Απριλίου. ως υποψήφιος ευρωβου Rating: 0

Θα υπερασπιστεί και από τα Τρίκαλα το κλείσιμο της ΕΡΤ ο Π. Καψής;

Θα υπερασπιστεί και από τα Τρίκαλα το κλείσιμο της ΕΡΤ ο Π. Καψής;

Ο Παντελής Καψής, ο τέως συνάδελφος που είναι ο βασικός υλοποιητής του κλεισίματος της ΕΡΤ, θα έρθει στα Τρίκαλα αύριο Σάββατο 26 Απριλίου. ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα, μαζί με τον συντοπίτη μας συνυποψήφιό του, Παναγιώτη Πάτρα. Ουσιαστικά, αυτή η προεκλογική περιοδεία κινείται στο πλαίσιο των τυπικών περιοδειών, με ανθρωπους που κινούνται αυστηρά στον ίδιο πολιτικό περίγυρο και τυχαίνει να έχουν και θεσμική ιδιότηα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11.00 Συνάντηση με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων του συνδυασμού “ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ” στα Τρίκαλα (δηλαδή τον Μάκη Ιακωβάκη, στον συνδυασμό του Ν. Τσιλιμίγκα)

12.00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο ΕΒΕ Τρικάλων,

13.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας στο Δημαρχείο,

13.30 Επίσκεψη στον Αγροτικό Συν/σμό Καλαμπάκας και συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

18.30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων στο Δημαρχείο,

19.00 Ομιλία των δύο υποψηφίων σε ανοικτή εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Αφήστε το σχόλιο σας