Θεέ του… Μεγαλοδύναμε Reviewed by Momizat on . Ποσό 10 χιλ. περίπου ευρώ , πάνω - κάτω , οφείλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε καθένα από τους εργαζόμενους στην Αναπτυξιακή Τρικάλων και οι οποίοι στους χαλεπούς Ποσό 10 χιλ. περίπου ευρώ , πάνω - κάτω , οφείλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε καθένα από τους εργαζόμενους στην Αναπτυξιακή Τρικάλων και οι οποίοι στους χαλεπούς Rating: 0

Θεέ του… Μεγαλοδύναμε

Θεέ του… Μεγαλοδύναμε

Ποσό 10 χιλ. περίπου ευρώ , πάνω – κάτω , οφείλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε καθένα από τους εργαζόμενους στην Αναπτυξιακή Τρικάλων και οι οποίοι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε , κάνουν υπομονή . Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης ούτε σνομπ είναι ούτε από αυτούς που δεν τους νοιάζει τίποτα αλλά προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κοτζάμ Περιφέρεια δεν μερίμνησε για την καταβολή των δεδουλευμένων.

Ο κ Μιχαλάκης είχε καλούς – λέει – βαθμούς στο σχολείο , αγαπάει τον τόπο και την Νέα Δημοκρατία , επισκέπτεται συχνά τις εκκλησίες , ας φροντίσει τουλάχιστον στις προσευχές του να ζητήσει από τον Μεγαλοδύναμο να φωτίσει την πεφωτισμένη ηγεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή