"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Θεανώ Φωτίου από τα Τρίκαλα : Εξυγίανση των κοινωνικών δομών του δημοσίου και κυρίως του ιδιωτικού τομέα

lafarm

Σχετικά άρθρα

fotiou 1

Την εξυγίανση των κοινωνικών δομών του δημοσίου και κυρίως του ιδιωτικού τομές με νόμο – πλαίσιο που θα κατατεθεί έως στο τέλος του χρόνου, ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου κατά την επίσκεψη της στη Θεσσαλία και στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων.

fotiou 2

Παρουσία του αντιπροέδρου του Θεραπευτηρίου Παναγιώτη Ραχιώτη , των βουλευτών Σ Παπαδόπουλου , Παν Δριτσέλη , Χρ Σιμορελη , του δημάρχου  Δημ Παπαστεργίου ,του αντιπεριφερειάρχη Βασ Αναγνωστόπουλου και των εργαζομένων η Θεανώ Φωτίου έκανε λόγο για την κοινωνική προστασία που θα έλθει για ψήφιση στη βουλή μέχρι το τέλος του χρόνου. Στόχος να βάλει σε τάξη την πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα, στη λειτουργία των κάθε είδους ιδρυμάτων. Σημειώνοντας πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πρόσληψη 1.400 υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ετήσιας διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης, προκειμένου να στελεχώσει τα 254 Κέντρα Κοινότητας σε όλη την Ελλάδα. 

fotiou 3


Παράλληλα εξήγγειλε την επέκταση του νόμου για την ανθρωπιστική κρίση έως το τέλος του 2016, όπως και την αύξηση των χρημάτων, τονίζοντας ότι από 1/1/2017 τα χρήματα που θα δοθούν ως επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης θα ανέρχονται στα 900 εκ. ευρώ.

Η Αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση για τα κέντρα αναδοχής και υιοθεσίας, υποστηρίζοντας ότι για πρώτη φορά θα υπάρχει κοινωνική πρόνοια.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης