Θεαρινή σύναξη με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους Reviewed by Momizat on . Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Ποιητής Ηλίας Κεφάλας, διοργάνωσε, στην αυλή του σπιτιού του, στον Μέλιγο Τρικάλων, εορταστικό γεύμα (Θεαρινή σύναξη) με κ Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Ποιητής Ηλίας Κεφάλας, διοργάνωσε, στην αυλή του σπιτιού του, στον Μέλιγο Τρικάλων, εορταστικό γεύμα (Θεαρινή σύναξη) με κ Rating: 0

Θεαρινή σύναξη με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους

Θεαρινή σύναξη με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Ποιητής Ηλίας Κεφάλας, διοργάνωσε, στην αυλή του σπιτιού του, στον Μέλιγο Τρικάλων, εορταστικό γεύμα (Θεαρινή σύναξη) με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους.


Η σύναξη εξελίχθηκε σε μια βραδιά μυσταγωγίας και όπως είναι φυσικό, στο σπίτι ενός ποιητή, δεν θα μπορούσε να μην αναδειχθεί η διαχρονική σχέση ποίησης και μουσικής.
Πολλοί από τους συνδαιτυμόνες, ταλαντούχοι μουσικοί, απέδωσαν υπέροχα τα επιλεγμένα, ένα κι ένα, τραγούδια της φεγγαρόφωτης βραδιάς. Ο Ανδρέας, ο Παναγιώτης, ο Θωμάς, η Ιφιγένεια, η Χρυσοβαλάντω, ο Μάκης,…
Στα επιλεγμένα τραγούδια που ακούστηκαν, οι λέξεις και οι νότες πήγαιναν αγκαλιά. Πότε οι λέξεις υποκλίνονταν μπροστά στις νότες και πότε οι στίχοι οπισθοχωρούσαν μπροστά στη δύναμη της μελωδίας.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε κλασικό ρεπερτόριο, Χατζιδάκι – Γκάτσο, Θεοδωράκη, ελαφρό τραγούδι, νέο κύμα, έντεχνα λαϊκά κ.α.
Η φιλοξενία της οικοδέσποινας Αθηνάς, εξαιρετική!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή