Θεατρικά και ελπιδοφόρα μηνύματα από τον Πύργο Reviewed by Momizat on . Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν τα παιδιά τού θεατρικού εργαστηρίου Πύργου (δείτε το κείμενο για τη δημιουργία του εδώ), ενθουσιάζοντας όσους παρακολούθη Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν τα παιδιά τού θεατρικού εργαστηρίου Πύργου (δείτε το κείμενο για τη δημιουργία του εδώ), ενθουσιάζοντας όσους παρακολούθη Rating: 0

Θεατρικά και ελπιδοφόρα μηνύματα από τον Πύργο

Θεατρικά και ελπιδοφόρα μηνύματα από τον Πύργο

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν τα παιδιά τού θεατρικού εργαστηρίου Πύργου (δείτε το κείμενο για τη δημιουργία του εδώ), ενθουσιάζοντας όσους παρακολούθησαν τα δρώμενα στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών. Τόσο το «μικρό» τμήμα του εργαστηρίου, όσο και τα μεγαλύτερα παιδιά συγκέντρωσαν την προσοχή και τον θαυμασμό των παρευρισκομένων θεατών. Οι “μικροί” του εργαστηρίου ανέβασαν το έργο “Ο Μάγος φρικαντέλος και η μάγισσα φρικαντέλα”, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά τη “Χριστουγεννιάτικη τραγουδοσαλάτα”.
Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς το ζήλο και το πάθος των παιδιών για την τέχνη σε τέτοιες μικρές ηλικίες, ειδικά από μια περιοχή της πόλης που πολλές φορές μένει εκτός της καλλιτεχνικής δραστηριότητας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της θεατρικής παράστασης είχε η ηθοποιός Γωγώ Κατσιανάκου.

Το θεατρικό εργαστήρι έχει την έδρα του στην περιοχή του Πύργου.

Μετά τις γιορτές θα λειτουργήσει και τμήμα ενηλίκων.

Για εγγραφές και  περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6978057256

pyrgos1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή