Θεατρική έναρξη στον Δήμο Πύλης Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν τα μαθήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Πύλης που γίνονται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Παλαιομονάστηρου. Στην έναρξη τ Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν τα μαθήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Πύλης που γίνονται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Παλαιομονάστηρου. Στην έναρξη τ Rating: 0

Θεατρική έναρξη στον Δήμο Πύλης

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν τα μαθήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Πύλης που γίνονται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Παλαιομονάστηρου.

Στην έναρξη των μαθημάτων παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Κωνσταντίνος Δούλαλας, η Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. κ. Βάια Μπουρoκώστα, η Τοπική Σύμβουλος Πιαλείας κ. Μαρία Νίκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομονάστηρου κ. Καρακίτσου Δήμητρα και η Αντιπρόεδρος κ. Αναγνώστου Μπέσυ καθώς και πολλοί γονείς. Όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην κ. Σία Φαράκη.

Το Θεατρικό Εργαστήρι  διανύει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και λειτουργεί σε όλο το Δήμο Πύλης με τμήματα στην Πηγή, Φήκη και Πύλη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή