“Θεατρική” κοπή πίτας, με πλούσια δώρα Reviewed by Momizat on . Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων θα πραγματοποιήσει την κοπή της Βασιλόπιττας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 19.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικά Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων θα πραγματοποιήσει την κοπή της Βασιλόπιττας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 19.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικά Rating: 0

“Θεατρική” κοπή πίτας, με πλούσια δώρα

“Θεατρική” κοπή πίτας, με πλούσια δώρα

Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων θα πραγματοποιήσει την κοπή της Βασιλόπιττας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 19.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων.

Για τους τυχερούς η βασιλόπιττα φέτος θα έχει τα εξής δώρα:

• Δύο (2) μαθητές θα έχουν δωρεάν φοίτηση για την επόμενη χρονιά (σχολ. έτος 2014-15), στα Θεατρικά Εργαστήρια του Δημοτικού Θεάτρου.
• Δύο (2) μαθητές θα έχουν δωρεάν ετήσια κάρτα για την Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά του Δημοτικού Κινηματογράφου, για την επόμενη χρονιά (σχολ. έτος 2014-15).
• Δύο (2) τυχεροί θα κερδίσουν, ο καθένας, από ένα βιβλίο.

Επιπλέον το Δ.Θ. πραγματοποιεί μια ιδιαίτερη ενέργεια, που είναι η δημιουργία ενός νέου πολιτισμικού χώρου: του Πνευματικού Κέντρου της Αγίας Μονής, και πιο συγκεκριμένα στην δημιουργία μιας παιδικής βιβλιοθήκης. Μπορούμε λοιπόν να φέρουμε την ημέρα της κοπής της Βασιλόπιτας ο καθένας μας από ένα ή περισσότερα βιβλία τα οποία θα συγκεντρώσουμε και θα προσφέρουμε στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Μονής. (φυσικά η όλη ενέργεια είναι προαιρετική και σε εθελοντική βάση).

Αφήστε το σχόλιο σας