Θεατρική παράσταση ουσίας, με σοβαρούς στόχους Reviewed by Momizat on . Το Πειραματικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δημοτικού Θεάτρου το Σάββατο 10/5 και ώρα 21.00 θα παρουσιάσει το θεατρική παράσταση «4.48 ΨΥΧΩΣΗ» με εμψυχώτρια τη Χριστί Το Πειραματικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δημοτικού Θεάτρου το Σάββατο 10/5 και ώρα 21.00 θα παρουσιάσει το θεατρική παράσταση «4.48 ΨΥΧΩΣΗ» με εμψυχώτρια τη Χριστί Rating: 0

Θεατρική παράσταση ουσίας, με σοβαρούς στόχους

Θεατρική παράσταση ουσίας, με σοβαρούς στόχους

Το Πειραματικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δημοτικού Θεάτρου το Σάββατο 10/5 και ώρα 21.00 θα παρουσιάσει το θεατρική παράσταση «4.48 ΨΥΧΩΣΗ» με εμψυχώτρια τη Χριστίνα Κρίθαρη. Είναι βασισμένο στο ομώνυμο έργο της Σάρα Κέιν στο 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου του Μύλου Ματσόπουλου (Μουσείο Τσιτσάνη). Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση που θα συντονίσουν ο Πρόεδρος της Εταιρίας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) Παναγιώτης Χονδρός και ο Ψυχίατρος Αχιλλέας Οικονόμου.

(Η παράσταση του Σαββάτου πραγματοποιείται στο πλαίσιο των 10 χρόνων της λειτουργίας του Οικοτροφείου της ΕΠΑΨΥ στα Τρίκαλα).

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή