Θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί και αποχαιρετισμός στη σχολική χρονιά από τη “Ρόδα” Reviewed by Momizat on . Οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου ΡΟΔΑ αποχαιρέτησαν το εργαστήρι για φέτος με δύο μικρές παρουσιάσεις. Τα παιδιά των τμημάτων μέσα απο δικούς τους αυτοσχεδι Οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου ΡΟΔΑ αποχαιρέτησαν το εργαστήρι για φέτος με δύο μικρές παρουσιάσεις. Τα παιδιά των τμημάτων μέσα απο δικούς τους αυτοσχεδι Rating: 0

Θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί και αποχαιρετισμός στη σχολική χρονιά από τη “Ρόδα”

Θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί και αποχαιρετισμός στη σχολική χρονιά από τη “Ρόδα”

Οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου ΡΟΔΑ αποχαιρέτησαν το εργαστήρι για φέτος με δύο μικρές παρουσιάσεις. Τα παιδιά των τμημάτων μέσα απο δικούς τους αυτοσχεδιασμούς και έπειτα απο συζήτησεις και πρόβες κατά τη διάρκεια των τελευταίων μαθημάτων έδωσαν την δική τους εξέλιξη στις γνωστές σε όλους μας ιστορίες “Η Περσεφόνη” και “Τα τρία κατσικάκια”. Οι ιστορίες αυτές προσεγγίστηκαν, κατά την διάρκεια της χρονιάς, μέσα από την λογική και τεχνική του εκπαιδευτικού δράματος και οι μαθητές διερεύνησαν την στάση των γονέων απέναντι στα παιδιά. Τα παιδιά,( ηλικίας Α’ εως Ε΄δημοτικού..) με ζήλο και διάθεση να αναδείξουν τις σκέψεις τους, αναδιαμόρφωσαν τις δύο ιστορίες και δημιούργησαν δυο μικρές αλλά ολοκληρωμένες παραστάσεις, τις οποίες και παρουσίασαν.

“Η Περσεφόνη” και “Τα τρία κατσικάκια” παρουσιάστηκαν στους γονείς των παιδιών με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 1 Ιουνίου, όπου και ολοκληρώθηκε με αυτήν την μικρή γιορτή λήξης, ο μαθητικός κύκλος θεάτρου και εκπαιδευτικού δράματος παιδιών του εργαστηρίου.

Το πολιτιστικό εργαστήρι για το θέατρο και το εκπαιδευτικό δράμα, ΡΟΔΑ, περήφανο για τη δουλειά των μικρών της μαθητών, τους ευχαριστεί πολύ και τους εύχεται ένα Καλό και ξένοιαστο Καλοκαίρι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή