Θεματοφύλακας της ενότητας στην ομάδα Σινάνη, δηλώνει ο Κώστας Ράντος Reviewed by Momizat on . Εν μέσω θέρους και καύσωνα άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Μετεώρων τόσο στην ομάδα του Δημάρχου κ. Αλέκου με τη διαγραφή του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Παπασχρ Εν μέσω θέρους και καύσωνα άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Μετεώρων τόσο στην ομάδα του Δημάρχου κ. Αλέκου με τη διαγραφή του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Παπασχρ Rating: 0

Θεματοφύλακας της ενότητας στην ομάδα Σινάνη, δηλώνει ο Κώστας Ράντος

Θεματοφύλακας της ενότητας στην ομάδα Σινάνη, δηλώνει ο Κώστας Ράντος

Εν μέσω θέρους και καύσωνα άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Μετεώρων τόσο στην ομάδα του Δημάρχου κ. Αλέκου με τη διαγραφή του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Παπασχρήστου όσο και σ` αυτή του αειμνήστου τέως άρχοντα της Καλαμπάκας Χρ. Σινάνη.

Εν όψει της επικείμενης εκλογής νέου αρχηγού στη παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης οι δελφίνοι και οι υπερφιλοδοξοι μνηστήρες ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια τους, δημιουργώντας συμμαχίες με Δημοτικούς Συμβούλους, οικονομικούς παράγοντες της περιοχής και πολιτικά γραφεία.

Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες και διαβλέποντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν το επόμενο διάστημα, ο Κώστας Ράντος με δήλωσή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης Ράδιο Σταγών τόνισε ότι : “Αν η ομάδα παραμείνει ενωμένη, τότε θα είναι και δυνατή το 2023..”.

Η αυτοδιοικητική εμπειρία και η σύνεση που διαθέτει ο Καλαμπακιώτης γυμναστής, αποτελούν a priori και κατά γενική ομολογία εγγύηση για τη συνοχή του συνδυασμού, επιφέροντας έτσι τη πολυπόθητη νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε δύο χρόνια. 

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή