Θερμά συλλυπητήρια των αστυνομικών για τον αδικοχαμένο συνάδελφο τους Reviewed by Momizat on .       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απροσδόκητη απώλεια του συναδέλφου - μέλους της Γκαμπλιώ       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απροσδόκητη απώλεια του συναδέλφου - μέλους της Γκαμπλιώ Rating: 0

Θερμά συλλυπητήρια των αστυνομικών για τον αδικοχαμένο συνάδελφο τους

Θερμά συλλυπητήρια των αστυνομικών για τον αδικοχαμένο συνάδελφο τους

      Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απροσδόκητη απώλεια του συναδέλφου – μέλους της Γκαμπλιώνη Αλέξανδρου που τίμησε το λειτούργημα του αστυνομικού με ήθος, κοινωνική ευαισθησία και επαγγελματισμό.

     Ο συνάδελφος που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., με απόσπαση από το Α.Τ. Αμπελοκήπων, τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πτώση σε βραχώδη περιοχή των Ιωαννίνων την 27/09/2019, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

     Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Είναι λυπηρό να φεύγουν από κοντά μας νέα παιδιά και τόσο άδικα, ευχόμενοι να είναι ο τελευταίος σε μια δυστυχώς αρκετά μεγάλη λίστα αδικοχαμένων συναδέλφων μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης  ΧΥΤΑΣ Κωνσταντίνος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή