Θερμή υποδοχή στον Κώστα Κουφογάζο Reviewed by Momizat on . Παράσταση νίκης διαμορφώνει ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Κώστας Κουφογάζος, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Οι περιοδείες συ Παράσταση νίκης διαμορφώνει ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Κώστας Κουφογάζος, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Οι περιοδείες συ Rating: 0

Θερμή υποδοχή στον Κώστα Κουφογάζο

Θερμή υποδοχή στον Κώστα Κουφογάζο

Παράσταση νίκης διαμορφώνει ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Κώστας Κουφογάζος, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Οι περιοδείες συνεχίζονται καθημερινά στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου και ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του.

Θερμή υποδοχή στον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Κουφογάζο επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Κοτρωνίου και της Ελάτης το Σάββατο 10 Μαΐου το απόγευμα.

Την Κυριακή 11 Μαΐου το πρωί ο Κώστας Κουφογάζος επισκέφθηκε το Πετροχώρι και τα Στουρναραίικα καθώς τον Άγιο Βησσαρίωνα και τη Φιλύρα το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος βρέθηκε με τους αξιόλογους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους δημότες για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Μας ξέρετε και σας ξέρουμε» είπε «γνωρίζετε πως είμαστε άνθρωποι της δουλειάς, των έργων και όχι των λόγων. Είμαστε οι δικοί σας άνθρωποι, αυτοί που ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και την επομένη των εκλογών».

Οι επισκέψεις του Δημάρχου Κώστα Κουφογάζου συνεχίζονται και τη Δευτέρα 12 Μαΐου με σταθμό το Ελευθεροχώρι και ώρα 08:30μ.μ. καθώς και την Πιαλεία και ώρα 09:00μ.μ.

kouf_periodeia3 kouf_periodeia2 kouf_periodeia kouf_periodeia4 kouf_periodeia5 kouf_periodeia.6jpg kouf_periodeia6 kouf_periodeia7

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή