Θερμή υποδοχή στον Κώστα Μαράβα σε χωριά του Δήμου Πύλης Reviewed by Momizat on . Τις επισκέψεις στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης ξεκίνησε σήμερα 1η του Μάη ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Πύλης Κώστας Μαράβας συνοδευόμε Τις επισκέψεις στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης ξεκίνησε σήμερα 1η του Μάη ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Πύλης Κώστας Μαράβας συνοδευόμε Rating: 0

Θερμή υποδοχή στον Κώστα Μαράβα σε χωριά του Δήμου Πύλης

Θερμή υποδοχή στον Κώστα Μαράβα σε χωριά του Δήμου Πύλης

Τις επισκέψεις στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης ξεκίνησε σήμερα 1η του Μάη ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Πύλης Κώστας Μαράβας συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, στους χώρους των πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω της Πρωτομαγιάς στην Πηγή, το Δροσερό και τον Άγιο Βησσαρίωνα.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Κώστα Μαράβα και συνομίλησε μαζί του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή, τους ενημέρωσε για την πολιτική του δραστηριότητα, και τους διαβεβαίωσε πως και την επόμενη πενταετία η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν.

maravas_xwria_ maravas_xwria maravas_xwria3 maravas_xwria6 maravas_xwria1 maravas_xwria5

Αφήστε το σχόλιο σας