Θερμή υποδοχή στον Κώστα Σκρέκα Reviewed by Momizat on . Θερμής υποδοχής έτυχε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας κατά τις περιοδείες του σε Οιχαλία, Σερβωτά, Γλίνος, Λόγγο, Πατουλιά και Μεγάλα Καλύβια. Ο Υπουργός Θερμής υποδοχής έτυχε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας κατά τις περιοδείες του σε Οιχαλία, Σερβωτά, Γλίνος, Λόγγο, Πατουλιά και Μεγάλα Καλύβια. Ο Υπουργός Rating: 0

Θερμή υποδοχή στον Κώστα Σκρέκα

0000

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας κατά τις περιοδείες του σε Οιχαλία, Σερβωτά, Γλίνος, Λόγγο, Πατουλιά και Μεγάλα Καλύβια.
Ο Υπουργός ανέλυσε κυρίως την πολιτική που ακολούθησε η Κυβέρνηση την τελευταία τριετία «και η οποία έφερε μέσα από τις θυσίες του Ελληνικού λαού, τη χώρα μας μια ανάσα από την έξοδο από την κρίση». Στάθηκε ιδιαίτερα στα σημαντικά έργα που προωθήθηκαν επί Υπουργίας του στην περιοχή μας το τελευταίο δίμηνο «έργα εκατομμυρίων Ευρώ, τα οποία αλλάζουν τελείως το χάρτη και καθιστούν την περιοχή μας σημαντικό κόμβο».
000000
Ο κ. Κ. Σκρέκας, ζήτησε «στήριξη απ’ όλους προκειμένου να είναι νικηφόρα και αυτή τη μάχη. Το τι μπορώ να κάνω εγώ για τον Νομό μας το ξέρετε πια πολύ καλά. Αυτό που ζητάω εγώ από εσάς είναι και τον τελευταίο σταυρό και την τελευταία ψήφο. Ζητώ να μου δώσετε δύναμη για να συναγωνιστώ επί ίσοις όροις με τους πολιτικούς των Αθηνών, γιατί να είστε σίγουροι την επομένη των εκλογών εγώ θα παίξω κεντρικό πολιτικό ρόλο. Και θέλω να με στείλετε ισχυρό για να αγωνιστώ ακόμη πιο δυναμικά για τον τόπο μας. Να δώσουμε στον Νομό Τρικάλων την αναπτυξιακή προοπτική που του πρέπει…».
000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή