Θερμή υποδοχή στον Χρήστο Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Την Κερασούλα, το Ψήλωμα, την Ασπροκκλησιά, το Σκεπάρι, το Γάβρο, την Αχλαδέα, τη Θεοτόκο, Άγιο Δημήτριο και Καστράκι, επισκέφθηκε την Τρίτη 06-05-2014, συνοδευ Την Κερασούλα, το Ψήλωμα, την Ασπροκκλησιά, το Σκεπάρι, το Γάβρο, την Αχλαδέα, τη Θεοτόκο, Άγιο Δημήτριο και Καστράκι, επισκέφθηκε την Τρίτη 06-05-2014, συνοδευ Rating: 0

Θερμή υποδοχή στον Χρήστο Μιχαλάκη

Θερμή υποδοχή στον Χρήστο Μιχαλάκη

Την Κερασούλα, το Ψήλωμα, την Ασπροκκλησιά, το Σκεπάρι, το Γάβρο, την Αχλαδέα, τη Θεοτόκο, Άγιο Δημήτριο και Καστράκι, επισκέφθηκε την Τρίτη 06-05-2014, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Σε ακόμη μια περιοδεία σε χωριά του Νομού Τρικάλων, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξή τους στον Συνδυασμό στις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου.

Στο πρόσωπο του κ. Μιχαλάκη βλέπουν τον άνθρωπο που ήταν δίπλα στα προβλήματά τους, δίνοντας λύση στα χρόνια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών. Βλέπουν τον άνθρωπο που δεν τους υποσχέθηκε απλά και ποτέ δεν κρύφτηκε μετά την εκλογή του το 2010. Βλέπουν τον άνθρωπο που έκανε έργα ουσίας και όχι έργα βιτρίνας, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της θητείας του, ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη συνεργασία που είχανε τα 3,5 χρόνια και τόνισε ότι αυτή η συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης θα συνεχιστεί και τα επόμενα 5 χρόνια.

Γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή