Θερμή υποδοχή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σιμορέλη σε χωριά του νομού Reviewed by Momizat on . Στους Άγ. Απόστολους, το Μεγ. Κεφαλόβρυσο, το Διαλεχτό και την Μεγάρχη βρέθηκε ο "Δρόμος Ανατροπής" το απόγευμα του Σαββάτου. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρή Στους Άγ. Απόστολους, το Μεγ. Κεφαλόβρυσο, το Διαλεχτό και την Μεγάρχη βρέθηκε ο "Δρόμος Ανατροπής" το απόγευμα του Σαββάτου. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρή Rating: 0

Θερμή υποδοχή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σιμορέλη σε χωριά του νομού

Θερμή υποδοχή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σιμορέλη σε χωριά του νομού

Στους Άγ. Απόστολους, το Μεγ. Κεφαλόβρυσο, το Διαλεχτό και την Μεγάρχη βρέθηκε ο “Δρόμος Ανατροπής” το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης τόνισε ότι παρά τη λυσσαλέα αντίδραση των συντηρητικών δυνάμεων οι οποίες αντιμάχονται κάθε αλλαγή σε προοδευτική και φιλολαϊκή κατεύθυνση οι σχηματισμοί της Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα πετύχουν υψηλά ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές.

Το πρωί της Κυριακής κλιμάκιο του “Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία” επισκέφθηκε το Ελληνόκαστρο, το Λιόπρασο και την Αγριελιά, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας τα χωριά Αρδάνι, Κρηνίτσα και Παλιόπυργο.
Στο Αρδάνι ο Χρ. Σιμορέλης μίλησε σε πολυπληθή συγκέντρωση κατοίκων του χωριού όπου δήλωσε ότι προτεραιότητα της νέας αριστερής περιφερειακής αρχής θα είναι οι άνθρωποι του μεροκάματου και οι ανάγκες τους, η προστασία του εισοδήματος των ασθενέστερων καθώς και ένα σχέδιο ανάτασης του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα.

Το Γραφείο Τύπου

simorelis_xwria

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή