“Θερμός Σεπτέμβρης”, βιβλιοπαρουσίαση Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 23/5 στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου "Θερμός Σεπτέμβρης" στο κοινωνικό στέκι RossoNero. Γραμμένο το 2014 το βιβλίο αναφέρεται Το Σάββατο 23/5 στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου "Θερμός Σεπτέμβρης" στο κοινωνικό στέκι RossoNero. Γραμμένο το 2014 το βιβλίο αναφέρεται Rating: 0

“Θερμός Σεπτέμβρης”, βιβλιοπαρουσίαση

“Θερμός Σεπτέμβρης”, βιβλιοπαρουσίαση

Το Σάββατο 23/5 στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου “Θερμός Σεπτέμβρης” στο κοινωνικό στέκι RossoNero.
Γραμμένο το 2014 το βιβλίο αναφέρεται με τρόπο προφητικό στη σημερινή πολιτική κατάσταση.
Ο εκ Θεσσαλονίκης συγγραφέας μέσα από ένα πολιτικό – αστυνομικό θρίλερ με απλή, ευχάριστη αλλά και ταυτόχρονα αιχμηρή γραφή και με εργαλείο την επίλυση ενός σκοτεινού μυστηρίου, περιγράφει τον λυσσαλέο υπόγειο πόλεμο για την πορεία της χώρας που μαίνεται στο παρόν, σε πραγματικό πολιτικό χρόνο.
Παραφράζοντας τη ρήση του Σεν Ζυστ, θα προσθέσουμε στο πλάι αυτών που σκάβουν το λάκκο τους κάνοντας μισές επαναστάσεις κι εκείνους που πραγματοποιούν μισές μεταρρυθμίσεις.
Ένα πολιτικό θρίλερ που φιλοδοξεί και τα καταφέρνει να αποτελέσει την ανατομία της εκτροπής του παρόντος αλλά και της αποτροπής της, το ακριβές ρεπορτάζ μιας ζοφερής πιθανότητας αλλά και μιας θριαμβευτικής λύσης.
Ο Θερμός Σεπτέμβρης, η “πλάκα” του Γιώργου Κορινίδη, είναι μια πλάκα που καλό θα ήταν να την πάρει κανείς στα σοβαρά, αν θέλει να αποφύγει μια ταφόπλακα.
Πιο επίκαιρο, πεθαίνεις.

poster vivlioparousiasi (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή