«Θερμό επεισόδιο» Αγοραστού – Παπαστεργίου στον προθάλαμο του υπουργείου Reviewed by Momizat on . Εκτός εαυτού ήταν, χθες το μεσημέρι o πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον προθάλαμο του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Παναγι Εκτός εαυτού ήταν, χθες το μεσημέρι o πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον προθάλαμο του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Παναγι Rating: 0

«Θερμό επεισόδιο» Αγοραστού – Παπαστεργίου στον προθάλαμο του υπουργείου

«Θερμό επεισόδιο» Αγοραστού – Παπαστεργίου στον προθάλαμο του υπουργείου

Εκτός εαυτού ήταν, χθες το μεσημέρι o πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον προθάλαμο του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Και δεν ήταν εκτός εαυτού γενικώς και αορίστως αλλά με τον “γαλάζιο” δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίουκαι τους συνεργάτες του τους οποίους προπηλάκισε ενώπιον τουλάχιστον δέκα ατόμων, με φράσεις όπως «απατεώνες» κι «εγώ φταίω που σας δίνω χρηματοδότηση». Μάλιστα, παρότι ο δήμαρχος παρέμεινε μάλλον ψύχραιμος, λέγοντας του ότι «δεν τον έχει ανάγκη», ο Κ. Αγοραστός τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (σ.σ. όπως λένε παριστάμενοι με τους οποίους μίλησε η aftodioikisi.gr, «σε στυλ τσαμπουκά πεζοδρομίου») με κίνδυνο οι δύο άνδρες νε έρθουν στα χέρια.

Ποια ήταν η αιτία της επίθεσης την οποία αντιλήφθηκε και ο Π. Κουρουμπλής και βγήκε από το γραφείο του για να μάθει γιατί γίνεται φασαρία; Αν κατάλαβαν καλά οι μάρτυρες του επεισοδίου, ένα δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας κατά του Κ. Αγοραστού, για το οποίο ο περιφερειάρχης θεώρησε υπεύθυνο τον δήμαρχο.

Φανταστείτε να υποστήριζαν και διαφορετικό κόμμα τι θα γινόταν…

Σχόλια (3)

 • Παπατζης

  Σα να καβαλησε το καλάμι ο Δήμαρχος!
  Θα πέσει σαν τραπουλοχαρτο .
  Ήταν τελικά μικρός και λιγος για τη θέση του Δημάρχου.
  Τελικός κριτής ο λαός, που …δεν ξεχνα!

  Απάντηση
 • γκαρρρρ...

  Δυό γαιδαροι μαλωνανε σε συριζαιικο αχυρωνα!

  Απάντηση
 • Ο καιρός γαρ εγγύς

  Από περιέργεια: ο Χρήστος Μιχαλάκης με ποιον ήταν;
  Μήπως είναι καιρός να χαραξει αυτονομη πορεία και να κατέβει μόνος στο λαό είτε σαν βουλευτής, Δήμαρχος γιατί όχι και Περιφερειαρχης;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή