ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ με τον Δημήτρη Παπαστεργίου στην TRT [ βίντεο ] Reviewed by Momizat on . Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν ο καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής του Σάκη Κωστούλα στην ΤRT «Θέσεις & Αντιθέσεις». Σε μια εφ΄ολης της Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν ο καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής του Σάκη Κωστούλα στην ΤRT «Θέσεις & Αντιθέσεις». Σε μια εφ΄ολης της Rating: 0

ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ με τον Δημήτρη Παπαστεργίου στην TRT [ βίντεο ]

ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ με τον Δημήτρη Παπαστεργίου στην TRT [ βίντεο ]

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν ο καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής του Σάκη Κωστούλα στην ΤRT «Θέσεις & Αντιθέσεις». Σε μια εφ΄ολης της ύλης συζήτηση ο Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε για όλους και για όλα.

παρακαλούμε πατήστε : 

ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

Σχόλια (1)

  • ΖΟΝΚ

    Το γέλιο σου αγαπητέ Σάκη…όλα τα λεφτά ! Τα έλεγε όλα. Αφού δεν πηδηξες στο ποταμι να συνερθεις από την αναμασημενη κασσετα του Δημάρχου.. .είσαι ήρωας!
    Μακαρι να αντιστρεφονταν οι όροι και να ησουν εσύ Δήμαρχος κι ο Δ. Παπαστεργιου ο δημοσιογράφος. Εσύ καλά εντοπιζεις τα προβλήματα ενώ ο Δήμαρχος τα αμπαλαρει και μας τα σερβιρει πάλι με νέα, ομορφη , πιο έξυπνη μορφή. Όταν τραβάει όμως την κορδέλα ο δημοτης βγαίνει το ΖΟΝΚ!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή