«Θεσμός» πλέον το Δίκτυο Αλληλεγγύης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η συνεχιζόμενη εφαρμογή μέτρων λιτότητας με τη διάλυση κρατικών δομών πρόνοιας και προστασίας των πολιτών, μετατρέπει την κοινωνία σε ‘’παράπλευρη απώλεια’’ των Η συνεχιζόμενη εφαρμογή μέτρων λιτότητας με τη διάλυση κρατικών δομών πρόνοιας και προστασίας των πολιτών, μετατρέπει την κοινωνία σε ‘’παράπλευρη απώλεια’’ των Rating: 0

«Θεσμός» πλέον το Δίκτυο Αλληλεγγύης στα Τρίκαλα

«Θεσμός» πλέον το Δίκτυο Αλληλεγγύης στα Τρίκαλα

Η συνεχιζόμενη εφαρμογή μέτρων λιτότητας με τη διάλυση κρατικών δομών πρόνοιας και προστασίας των πολιτών, μετατρέπει την κοινωνία σε ‘’παράπλευρη απώλεια’’ των μνημονίων και την οδηγεί σε πρωτοφανή για περίοδο ειρήνης ανθρωπιστική κρίση.

Ως δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες’’  αντιστεκόμαστε και προσπαθούμε με αυτοοργάνωση και αλληλεγύη να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ προστασίας ενάντια στην ακρίβεια, την πείνα και την εξαθλίωση. Προχωράμε στην επόμενη δράση μας, με στόχο την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών, επιλέγοντας ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, απ’ ευθείας από παραγωγούς ή παραγωγικές συλλογικότητες, εξασφαλίζοντας μια ‘’δίκαιη τιμή’’ για τους καταναλωτές και παρέχοντας μια ‘’δίκαιη αμοιβή’’ σ’ αυτούς που παράγουν.

Παράλληλα εξασφαλίζουμε μια προσφορά προϊόντων προς το δίκτυο (ανάλογη της διαθέσιμης ποσότητας), για την ενίσχυση οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, στηριζόμενοι στη δική σας συνεχή ανταπόκριση και συμμετοχή και όχι στις επιχορηγούμενες φιλανθρωπίες των οικονομικών και πολιτικών ελίτ που δραστηριοποιούνται παραμονές εορτών.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι:

  • Αλεύρι, (από αλευρόμυλο περιοχής Τρικάλων):

– άσπρο για όλες τις χρήσεις, σε συσκευασίες 10 και 25 κιλών στην τιμή 5,5 € και 13,5 € αντίστοιχα,

κίτρινο, σε συσκευασία 10 κιλών, στην τιμή 6 € / συσκευασία, και

  • Ελαιόλαδο, ανωτέρας κατηγορίας ‘’εξαιρετικό παρθένο’’ (από ομάδα παραγωγών από Φίλια και Λουτρό Μεσσηνίας), οξύτητας 0,1- 0,3%, σε πλαστική ή μεταλλική συσκευασία των  5 λίτρων, στην τιμή

15,5 €/ 5 λίτρα ή 16,5 €/ 5 λίτρα αντίστοιχα,

  • Ελιές, τύπου Άμφισσας, σε συσκευασία vacuum – κενή αέρος (από Γόννους Λάρισας),

–          ξανθές με 2,00 €/Kg (συσκευασία 2,5 Kg – τιμή 5,0 € /συσκευασία)

–          μαύρες με 2,50 €/Kg (συσκευασία 2 Kg – τιμή 5,0 € /συσκευασία)

 

Για τη σωστή οργάνωση της δράσης μας και τον καλύτερο προγραμματισμό με τους παραγωγούς, δηλώστε εκ των προτέρων τα είδη και τις ποσότητες που επιθυμείτε.

 

Για παραγγελίες επικοινωνείστε:

ηλεκτρονικά, στέλνοντας email στη διεύθυνση: xorismesazontestrikala1@gmail.com ή

τηλεφωνικά, στους αριθμούς: 24310 76836, 24310 31902, 6983884907(what’s up), 6977077598(what’s up), 6934042055(wind)

Η διάθεση θα γίνει το Σάββατο 12 Απριλίου, και ώρα 11,00 π.μ. μέχρι 1.00 το μεσημέρι,

(11 π.μ. – 12 μεσημέρι για όσους το επώνυμο αρχίζει από Α – Λ, 12 μ.- 1 μ.μ. από Μ – Ω)

στο χώρο του 6ου ΚΑΠΗ Τρικάλων (απέναντι από Α’ Νεκροταφείο).

 

Εάν υπάρξουν πλεονάζουσες ποσότητες θα διανεμηθούν σε πολίτες εκτός παραγγελιών από 1,0 μ.μ. έως 2.0 μ.μ.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν για άλλη μια φορά την προσπάθειά μας, ώστε να αποτελέσει κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικότερα, οργανώνοντας διάθεση προϊόντων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

ΔΙΚΤΥΟ «αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες»

Αφήστε το σχόλιο σας