’’Θεσσαλία, η Γη μας’’ το όνομα του συνδυασμού της Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . ’’Θεσσαλία, η Γη μας’’ είναι το όνομα του συνδυασμού της υποψήφιας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη .  Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπρο ’’Θεσσαλία, η Γη μας’’ είναι το όνομα του συνδυασμού της υποψήφιας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη .  Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπρο Rating: 0

’’Θεσσαλία, η Γη μας’’ το όνομα του συνδυασμού της Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

’’Θεσσαλία, η Γη μας’’ είναι το όνομα του συνδυασμού της υποψήφιας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη .  Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης στα Τρίκαλα η κα Χρυσοβελώνη μίλησε για τους στόχους και τις πολιτικές του συνδυασμού της. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην απόφασή της να προτάξει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση τον πολίτη και τις ανάγκες του μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας. Στην συνέντευξη παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της κας Χρυσοβελώνη με πολύ θερμά λόγια υποστηρίζοντας ότι η Θεσσαλία έχει μια πολύ σημαντική ευκαιρία να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις με τον συνδυασμό ’’Θεσσαλία, η Γη μας’’.
xrisov2Αναλυτικότερα η κα Χρυσοβελώνη υπογράμμισε: Τούτη την ώρα που η χώρα μας διανύει τις πιο δύσκολες ημέρες της μεταπολιτευτικής περιόδου τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά αποφασίσαμε να δώσουμε το δικό μας παρόν στις εκλογές για την περιφέρεια Θεσσαλίας γιατί πιστεύουμε ότι οι ιδέες, , οι στόχοι και το όραμά μας για τον τόπο μας, δεν θα έπρεπε να λείπουν από τον πολιτικό στίβο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης. Η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει σελίδα. Και θα γυρίσει γιατί και το θέλουν  και το απαιτούν οι πολίτες. Σε αυτή την αλλαγή εμείς ερχόμαστε για να προσθέσουμε. Οι θέσεις και οι πολιτικές μας αξίες είναι γνωστές και καταγεγραμμένες. Πορευόμαστε σταθερά με ένα σύνθημα: πρώτα ο άνθρωπος! Το πρόγραμμά μας για την Θεσσαλία είναι προοδευτικό, ρεαλιστικό και έχει ως αποκλειστικό του στόχο την βελτίωση της ζωής του πολίτη σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας.  Έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι η εργατικότητα και η εντιμότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας και γι αυτό ερχόμαστε και ζητάμε πρώτα την εμπιστοσύνη και μετά την ψήφο των Θεσσαλών για την διακυβέρνηση του τόπου μας. Απέναντί μας δεν έχουμε πρόσωπα αλλά νοοτροπίες και πρακτικές που δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο και γέμισαν απαισιοδοξία τις καρδιές των Ελλήνων. Αντίθετα εμείς είμαστε εκείνοι που αναδεικνύουμε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που δημιούργησαν όσοι κυβέρνησαν την χώρα μέχρι τώρα, είμαστε εκείνοι που στηρίζουμε με καθαρές θέσεις τα απαράγραπτα εθνικά μας δικαιώματα, είμαστε εκείνοι που πολεμάμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Τώρα ήρθε η ώρα μαζί να αγωνισθούμε για την οικονομία που παραπαίει, για τους αγρότες που υποφέρουν, για τον τουρισμό που βαλτώνει, για την βιομηχανία που αποδυναμώνεται, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κλείνουν η μια μετά την άλλη, για τους ανέργους και τους ανασφάλιστους, για τα νοικοκυριά που δίνουν καθημερινά την μάχη της επιβίωσης.  Αφουγκρασθήκαμε τους προβληματισμούς των τοπικών κοινωνιών, εστιάσαμε στα προβλήματα που απογοητεύουν καθημερινά τους πολίτες και δημιουργήσαμε έναν συνδυασμό νίκης με νέους, άφθαρτους πολιτικά και ικανούς ανθρώπους που θα παλέψουν για τις προσδοκίες και τις ελπίδες κάθε Λαρισαίου, Βολιώτη, Τρικαλινού, Καρδιτσιώτη.  Αρχή μας βασική είναι η ισόρροπη ανάπτυξη σ ολόκληρη την Θεσσαλία. Γνωρίζουμε  τα προβλήματα και έχουμε τις λύσεις. Για κάθε γωνιά της περιφέρειας έχουμε ένα στόχο: θα είμαστε δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του. Και αυτό είναι δέσμευση! Επειδή πρωτίστως πιστεύουμε ότι είναι χρέος μας να εκφράσουμε το μήνυμα που μας στέλνουν οι πολίτες από άκρη σ άκρη της Περιφέρειάς μας για αλληλεγγύη και ανθρωπιά, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο. Για την Θεσσαλία που αγαπάμε και αξίζουμε. Γιατί πάνω απ όλα η Θεσσαλία είναι η Γη που μας γέννησε και που θα μας ενώνει για πάντα! Γιατί η Θεσσαλία είναι η Γη μας!

xrisov5 xrisov1 xrisov3 xrisov4

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή