Θεσσαλονίκη: Βρέφος 2 μηνών πέθανε από κορονοϊό Reviewed by Momizat on . Ένας μόλις 52 ημερών βρέφος έφυγε από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη από επιπλοκές της πανδημίας του κορονοϊού. Το μωρό νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης « Ένας μόλις 52 ημερών βρέφος έφυγε από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη από επιπλοκές της πανδημίας του κορονοϊού. Το μωρό νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης « Rating: 0

Θεσσαλονίκη: Βρέφος 2 μηνών πέθανε από κορονοϊό

Θεσσαλονίκη: Βρέφος 2 μηνών πέθανε από κορονοϊό

Ένας μόλις 52 ημερών βρέφος έφυγε από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη από επιπλοκές της πανδημίας του κορονοϊού. Το μωρό νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για κοριτσάκι το οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο με κορονοϊό μόλις εννέα μέρες μετά τη γέννησή του.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χρειασθεί η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ νεογνών του «Ιπποκράτειου», όπου και παρέμεινε περίπου για 30 ημέρες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή