Θεσσαλονίκη: Σύλλογος Γονέων στον Εύοσμο πέτυχε τιμές 28 ευρώ για μοριακό τεστ Reviewed by Momizat on . Μοριακό τεστ στα 28 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, την Μοριακό τεστ στα 28 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, την Rating: 0

Θεσσαλονίκη: Σύλλογος Γονέων στον Εύοσμο πέτυχε τιμές 28 ευρώ για μοριακό τεστ

Θεσσαλονίκη: Σύλλογος Γονέων στον Εύοσμο πέτυχε τιμές 28 ευρώ για μοριακό τεστ

Μοριακό τεστ στα 28 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η τιμή χρέωσης των PCR τεστ για τον κορονοϊό από τα διαγνωστικά κέντρα και τις ιδιωτικές κλινικές τηρούν το πλαφόν των 47 ευρώ στις τιμές τους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προκειμένου να βοηθηθούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, την περίοδο μάλιστα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία, προχώρησε σε συμφωνία με διαγνωστικό κέντρο στην περιοχή του Ευόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι εξασφάλισε χαμηλότερη τιμή για τη διενέργεια μοριακού τέστ. Πλέον οι γονείς και τα παιδιά τους, καθώς και οι δάσκαλοι του σχολείου με τις ειδικές βεβαιώσεις που θα προμηθευτούν από τον Σύλλογο, θα δικαιούνται αποκλειστικά τη διενέργεια pcr test στα 28 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται, “αυτή τη δύσκολη περίοδο που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, ο Σύλλογος μας με αποφασιστικότητα και εύστοχες πρωτοβουλίες, θωρακίζει όλα τα μέλη του προσφέροντας επιλογές, εξοικονόμηση χρημάτων και ευελιξία για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ελπίζουμε να εκλείψει σύντομα”.

Με πληροφορίες από voria.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή