Θετικά τα μηνύματα για νίκη στις 18 Μαΐου Reviewed by Momizat on . Θετικό και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για νίκη του Συνδυασμού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στις εκλογές της Θετικό και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για νίκη του Συνδυασμού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στις εκλογές της Rating: 0

Θετικά τα μηνύματα για νίκη στις 18 Μαΐου

Θετικά τα μηνύματα για νίκη στις 18 Μαΐου

Θετικό και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για νίκη του Συνδυασμού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στις εκλογές της 18ης Μαΐου ήταν το κλίμα κατά τη διάρκεια ακόμη μιας προεκλογικής περιοδείας του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 02-05-2014 επισκέφθηκε τον Διπόταμο, τα Ρόγγια, το Βαλομάνδρι, τη Φωτάδα, την Κάτω Ελάτη, τον Μέλιγο, το Βαλτινό και το Δενδροχώρι, όπου έκανε ένα μίνι απολογισμό του έργου που έχει γίνει στο Νομό, ακούγοντας και συνομιλώντας παράλληλα με τους κατοίκους.

“Δεν λέμε ότι τα κάναμε όλα. Δώσαμε πάντως λύσεις σε πολλά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Είμαστε εδώ και έχουμε το θάρρος να σας κοιτάμε στα μάτια, γιατί είμασταν παντού παρόντες. Δεν κρυφτήκαμε”, τόνισε μεταξύ άλλων στις σύντομες ομιλίες του προς τους κατοίκους των χωριών ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν τον κ. Μιχαλάκη θερμά αναγνωρίζοντας το πόσο έχει προσφέρει στο Νομό και για αυτό εξέφρασαν την στήριξή τους στον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

 

mixalakis_period1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή