Θετικές εξελίξεις στον οδικό άξονα Ε65 Reviewed by Momizat on . Με  επιστολή του στις 17/8 ο πρώην  Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κ. Χρήστος Σπίρτζης γνωστοποίησε στην εταιρεία «Οδός Κ Με  επιστολή του στις 17/8 ο πρώην  Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κ. Χρήστος Σπίρτζης γνωστοποίησε στην εταιρεία «Οδός Κ Rating: 0

Θετικές εξελίξεις στον οδικό άξονα Ε65

e65

Με  επιστολή του στις 17/8 ο πρώην  Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κ. Χρήστος Σπίρτζης γνωστοποίησε στην εταιρεία «Οδός Κεντρικής Ελλάδος», Ανώνυμη Εταιρεία Παραχώρησης της Ε 65, την πρόθεση του Ελληνικού Δημοσίου να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της κατασκευής του Αναβαλλόμενου Τμήματος του Έργου της Σύμβασης Παραχώρησης της Ε65, Ημικόμβος ΠΑΘΕ Λαμίας  – Ανισόπεδος Κόμβος Ξυνιάδας Δομοκού.

Είναι συνολικού μήκους 32 χιλιομέτρων, με το οικονομικό τίμημα των 263.304.454 ευρώ σε τιμές 2007 και κάλεσε την Εταιρεία Παραχώρησης του Έργου εντός προθεσμίας έξι (6) μηνών να αποδεχθεί την πρόταση του  και να υποβάλλει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών όλα τα σχετικά στοιχεία και έγγραφα ( Επικαιροποίηση Μελετών, Επικαιροποιημένο Χρονοδιάγραμμα, Παρατηρήσεις-διαφωνίες επί του ορισθέντος Τιμήματος, Προκαταρκτικές εκτιμήσεις του Ανεξάρτητου Μηχανικού, Προβλέψεις εσόδων από την Λειτουργία και Εκμετάλλευση του Έργου στο παραπάνω τμήμα, Προβλέψεις δαπανών Λειτουργίας, Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του εν λόγω τμήματος κλπ.).

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της ήδη υπογραφείσας Σύμβασης Παραχώρησης της Ε65, το τμήμα Ξυνιάδα – Λαμία υπάγεται στα αναβαλλόμενα τμήματα του έργου, μαζί με το τμήμα Τρίκαλα – Εγνατία Οδός και για την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής τους αρκεί μόνο η αποδοχή από τον Ανάδοχο του Έργου (Κοινοπραξία ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ και δύο Ισπανικών εταιρειών) της πρότασης του Υπουργείου Υποδομών και η γνωστοποίηση της Σύμβασης στη Βουλή.

e 65

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή