Θετική εξέλιξη για το Κηπάκι, με προεκλογικό άρωμα Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με δελτίο Τύπου από τον Δήμο Τρικκαίων, «ο Δήμαρχος Τρικκαίων  Χρήστος Λάππας, μαζί  με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηλία Καραγεώργο και το Δημοτικό Σύμβουλο Σύμφωνα με δελτίο Τύπου από τον Δήμο Τρικκαίων, «ο Δήμαρχος Τρικκαίων  Χρήστος Λάππας, μαζί  με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηλία Καραγεώργο και το Δημοτικό Σύμβουλο Rating: 0

Θετική εξέλιξη για το Κηπάκι, με προεκλογικό άρωμα

Θετική εξέλιξη για το Κηπάκι, με προεκλογικό άρωμα

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου από τον Δήμο Τρικκαίων, «ο Δήμαρχος Τρικκαίων  Χρήστος Λάππας, μαζί  με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηλία Καραγεώργο και το Δημοτικό Σύμβουλο Αθανάσιο Βαβύλη , μετέβησαν σήμερα Τετάρτη στην Αθήνα  σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ   Κωνσταντίνο  Σπηλιόπουλο.

lappas-spilΣκοπός της συνάντησης ήταν  η προώθηση της πρότασης-λύσης  του Δημάρχου για την κατασκευή υπόγειας διάβασης διέλευσης  πεζών  και μοτοποδηλάτων  , στην ήδη υπάρχουσα (καταργηθείσα ) διάβαση της περιοχής Κηπακίου .

Ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ & Δ/νων Σύμβουλος αντιμετώπισε θετικά το αίτημα και δεσμεύθηκε για τη σύνταξη της σχετικής μελέτης από τους αρμόδιους μηχανικούς της ΕΡΓΟΣΕ».

Όλα καλά. Βεβαίως, δεν αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ούτε πόσο θα κοστίσει, ούτε – κυρίως – πότε θα ολοκληρωθούν οι μελέτες.

Η δε κίνηση αυτή της δημοτικής αρχής, έρχεται δύο ημέρες μετά την υπόσχεση του αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη στους κατοίκους της περιοχής, ότι την Παρασκευή θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου και αντιπεριφέρειας.
Επομένως, ο Χρ. Λάππας «πρόλαβε» τον Χρ. Μιχαλάκη, έδειξε ότι κινήθηκε άμεσα και φάνηκε να δίνει σημασία σε ένα θέμα που άμεσα χρήζει λύσεις.

Αν, όμως, εκπονηθούν οι απαιτούμενες μελέτες, τότε πάει στράφι το όνειρο για τέλεση εγκαινίων του δυτικού περιφερειακού από τον περιφερειάρχη και τον κ. Μιχαλάκη, λίγο πριν τις εκλογές, και με δεδομένη την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο δεύτερος στο θέμα της ολοκλήρωσης των συμπληρωματικών έργων στον κόμβο του ΟΑΕΔ.

Ετσι, απομένει να δούμε, όχι μόνο εάν διαταραχθούν οι σχέσεις των δύο Χρηστάδων, αλλά και πότε επιτέλους θα υλοποιηθούν τα έργα.

Θανάσης Μιχαλάκης
ΥΓ: Επί τη ευκαιρία, συζητήθηκε στη συνάντηση το ζήτημα της ηλεκτροκίνησης της γραμμής Βόλος – Καλαμπάκα;

 

Αφήστε το σχόλιο σας