Θετικοί στον κορωνοϊό 53 κρατούμενοι στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Σε 53 ανέρχονται οι κρατούμενοι της φυλακής Λάρισας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το κλιμάκιο Σε 53 ανέρχονται οι κρατούμενοι της φυλακής Λάρισας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το κλιμάκιο Rating: 0

Θετικοί στον κορωνοϊό 53 κρατούμενοι στη Λάρισα

Θετικοί στον κορωνοϊό 53 κρατούμενοι στη Λάρισα

Σε 53 ανέρχονται οι κρατούμενοι της φυλακής Λάρισας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ υπέβαλε την Τετάρτη σε τεστ COVID-19 το σύνολο των κρατουμένων, δηλαδή 721 άτομα.

Ο έλεγχος αποφασίστηκε εσπευσμένα όταν διαδοχικά τρεις φυλακισμένοι, από διαφορετικές μάλιστα πτέρυγες, βρέθηκαν να νοσούν από τον ιό. Ακολούθησε διαμαρτυρία των κρατουμένων, με αποτέλεσμα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να υποχρεωθούν να υποβάλουν σε rapid tests τον πληθυσμό της φυλακής.

Σύμφωνα με εκπροσώπους των εργαζομένων, ελέγχθηκαν μόνο οι 16 σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έτυχε να εκτελούν υπηρεσία τη στιγμή που το κλιμάκιο του οργανισμού πήγε στη φυλακή. Eνας από αυτούς διαγνώστηκε θετικός στην COVID-19.

Πηγή: kathimerini.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή