Θετικός στις προεκλογικές συνεργασίες ο Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Θετικός στις προεκλογικές συνεργασίες εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: Θετικός στις προεκλογικές συνεργασίες εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: Rating: 0

Θετικός στις προεκλογικές συνεργασίες ο Παπαστεργίου

Θετικός στις προεκλογικές συνεργασίες ο  Παπαστεργίου

Θετικός στις προεκλογικές συνεργασίες εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είμαι υπέρ των προεκλογικών συνεργασιών, γιατί θεωρώ τις προεκλογικές συνεργασίες σαν το γάμο από έρωτα και τις μετεκλογικές σαν γάμο με το…στανιό. 
Κι επειδή οι γάμοι με το στανιό δεν πιάνουν πάντα, προτιμούσα να έχω συνεργασίες από πριν, γι αυτό και από το καλοκαίρι ακόμα έχω κάνει κάποιες συναντήσεις για το αν υπάρχει πλαίσιο συνεργασίας. 
Κάτι τέτοιο δεν πρόεκυψε τότε. Όταν όμως τώρα τα ψηφοδέλτια κλείνουν, είναι πολύ δύσκολες τέτοιες συνεργασίες. 
Πλέον σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ψηφοδέλτιο που να φέρει τη νίκη, και αναγκαστικά λόγω του νέου νόμου θα πρέπει να έχουμε τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή