Θετικός στον covid19, ασθενής της παθολογικής του νοσοκομείου Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . Σε κίνδυνο μπήκε η λειτουργία της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Καρδίτσας, μιας και ασθενής που νοσηλεύεται εκεί, βγήκε θετικός στον covid19. Ο ασθε Σε κίνδυνο μπήκε η λειτουργία της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Καρδίτσας, μιας και ασθενής που νοσηλεύεται εκεί, βγήκε θετικός στον covid19. Ο ασθε Rating: 0

Θετικός στον covid19, ασθενής της παθολογικής του νοσοκομείου Καρδίτσας

Θετικός στον covid19, ασθενής της παθολογικής του νοσοκομείου Καρδίτσας

Σε κίνδυνο μπήκε η λειτουργία της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Καρδίτσας, μιας και ασθενής που νοσηλεύεται εκεί, βγήκε θετικός στον covid19.

Ο ασθενής, εμφανίστηκε στα επείγοντα την Δευτέρα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και χωρίς να εμφανίζει κάτι που να παραπέμπει σε covid19.

Εισήχθει για νοσηλεία στην παθολογική και εκεί βγήκε θετικός.

Αμέσως στην κλινική σήμανε συναγερμός και μπήκαν σε επταήμερη καραντίνα ο ίδιος και οι άλλοι ασθενείς που ήταν στον ίδιο θάλαμο μαζί τους, όπως και όσοι γιατροί και νοσηλευτές ήρθαν σε άμεση επαφή μαζί τους.

Αναμένεται να τηρηθεί διαδικασία ελέγχου και άλλων ασθενών και μελών του ιατρικούς και νοσηλευτικού προσωπικού, με την ελπίδα ότι δεν θα έχει γίνει άλλη διασπορά.

Οι ασθενείς νοσηλεύονται στο τμήμα covid19 που στεγάζεται στην οφθαλμολογική κλινική.

alithianews

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή