Θεόδωρος Χήρας :Mε αστείρευτη διάθεση για έργο και προσφορά Reviewed by Momizat on . Η απόφαση πάρθηκε . Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα». Με τούς περισσότερους από σάς γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Η απόφαση πάρθηκε . Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα». Με τούς περισσότερους από σάς γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Rating: 0

Θεόδωρος Χήρας :Mε αστείρευτη διάθεση για έργο και προσφορά

Θεόδωρος Χήρας :Mε αστείρευτη διάθεση για έργο και προσφορά

Η απόφαση πάρθηκε . Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα». Με τούς περισσότερους από σάς γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.

Δεν χρειάζεται να σας πω περισσότερα για το ποιος είμαι. Τα 30 χρόνια μου σε μάχιμες και νευραλγικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, η πολυετής συνδικαλιστική μου παρουσία για την εξασφάλιση της ισονομίας, αξιοκρατίας και εργασιακής αξιοπρέπειας στον κλάδο μου και η παρουσία μου ως δημοτικός σύμβουλος στον άλλοτε δήμο Γόμφων αποτελούν προσωπική παρακαταθήκη ανιδιοτελούς προσφοράς για τον συνάδελφο και τον συμπολίτη μου.

Με τον Θοδωρή μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και έχουμε κοινό προσανατολισμό για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας, να απογειώσουμε τον Δήμο μας.

Από την εξασφάλιση των αναγκαίων για την αξιοπρεπή καθημερινή μας διαβίωση έως και την πολιτιστική ανάπτυξη, τον τουρισμό και την πανελλήνια αναγνώριση και προβολή.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην συλλογική αυτή προσπάθεια με επικεφαλής τον Θοδωρή με γνώμονα την αστείρευτη διάθεση μου για έργο και προσφορά. 

Όλοι μαζί για τα θέλω μας, για τον τόπο μας, για το μέλλον μας. Θα το κάνουμε παρέα, όπως πάντα.

Καλή αρχή στους συνυποψήφιους μου που συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και καλή δύναμη σε όσους την υποστηρίζουν χωρίς να έχουν κάποια θέση ευθύνης.

Είστε εξίσου σημαντικοί, ίσως δε και οι σημαντικότεροι για να πετύχουμε. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

Αφήστε το σχόλιο σας