Θλίψη για τον χαμό του 33χρονου Θωμά Δημάκη Reviewed by Momizat on . Μία ακόμη τραγική κατάληξη που σκορπίζει πόνο και θλίψη σε όλο τον δήμο Φαρκαδόνας έρχεται αυτή την φορά από την μικρή τοπική κοινωνία του Κλοκοτού όπου ένας νέ Μία ακόμη τραγική κατάληξη που σκορπίζει πόνο και θλίψη σε όλο τον δήμο Φαρκαδόνας έρχεται αυτή την φορά από την μικρή τοπική κοινωνία του Κλοκοτού όπου ένας νέ Rating: 0

Θλίψη για τον χαμό του 33χρονου Θωμά Δημάκη

Θλίψη για τον χαμό του 33χρονου Θωμά Δημάκη

Μία ακόμη τραγική κατάληξη που σκορπίζει πόνο και θλίψη σε όλο τον δήμο Φαρκαδόνας έρχεται αυτή την φορά από την μικρή τοπική κοινωνία του Κλοκοτού όπου ένας νέος και αξιόλογος άνθρωπος έφυγε από την ζωή πριν προλάβει να κάνει πράξη τα όνειρά του το απόγευμα της Δευτέρας χτυπημένος από τον καρκίνο.

Πρόκειται για τον 33χρονο Θωμά Δημάκη από τον Κλοκοτό Τρικάλων ο οποίος επί δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη  όπου διέμενε και εργαζόταν έδινε το δικό του μεγάλο και γενναίο αγώνα απέναντι στην επάρατη νόσο.

Έχοντας μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα που πήγαζε από την αγάπη της συζύγου του, των δύο του παιδιών, των γονέων και των φίλων, έδινε μία τεράστια μάχη αντοχής απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο καταφέρνοντας να μένει όρθιος παραδίδοντας μαθήματα  ζωής για όλους όσους τον γνώριζαν.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Μάκης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης αφήνοντας απαρηγόρητους την γυναίκα και τα δύο κοριτσάκια του, τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Λίγες ώρες πριν και συγκεκριμένα ξημερώματα της Δευτέρας άφηνε την τελευταία του πνοή ο παππούς Κώστας Μήτρου έπειτα από δίμηνη νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η κηδεία του παππού Κώστα Μήτρου τελέσθηκε χθες Τρίτη ενώ σήμερα Τετάρτη στις 14:30 θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία και το ύστατο χαίρε στον Θωμά Δημάκη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου στον Κλοκοτό.

oichalianews

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή