Θλίψη και πόνος στην Οιχαλία για τον θάνατο του Χρήστου Αγναντή Reviewed by Momizat on . Θλίψη και πόνος στην Οιχαλία για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου που στα 35 του χρόνια έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο. Πρόκειται για τον Χρήστο Αγναντή του Σωτηρί Θλίψη και πόνος στην Οιχαλία για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου που στα 35 του χρόνια έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο. Πρόκειται για τον Χρήστο Αγναντή του Σωτηρί Rating: 0

Θλίψη και πόνος στην Οιχαλία για τον θάνατο του Χρήστου Αγναντή

Θλίψη και πόνος στην Οιχαλία για τον θάνατο του Χρήστου Αγναντή

Θλίψη και πόνος στην Οιχαλία για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου που στα 35 του χρόνια έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο.

Πρόκειται για τον Χρήστο Αγναντή του Σωτηρίου που το νήμα της ζωής κόπηκε άδοξα σήμερα το πρωί στην ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Θεσσαλονικής.

Η μάχη που έδωσε ο «Χρηστάρας» τους τελευταίους 7 μήνες ήταν συγκλονιστική. Πάλεψε με δύναμη ψυχής οπλισμένος γεμάτος θάρρος και χαμόγελο μέχρι την τελευταία του στιγμή απέναντι στα σφόδρα χτυπήματα της επάρατης νόσου έχοντας πάντα δίπλα του την οικογένειά του καθώς και τις ευχές όλων μας να τον συντροφεύουν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.

Σήμερα το πρωί ο 35χρονος «έφυγε» από κοντά μας για το ταξίδι στην αιωνιότητα, βυθίζοντας στην θλίψη την καταρρακωμένη Οιχαλία που θρηνεί τον χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου.

Αφήνει πίσω τους γονείς Σωτήρη και Αλεξάνδρα, τα αδέρφια του Αποστόλη και Μιχάλη, τα αγαπημένα του ανίψια και τα χώματα της Οιχαλίας που τόσο λάτρευε.

Καλό Ταξίδι Χρηστάρα, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Η ώρα θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

oichalianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή