Θλίψη: Πέθανε ο συνάδελφος Κώστας Παπαγεωργίου Reviewed by Momizat on . Τα Τρικαλινά ΜΜΕ είναι πιο φτωχά εδώ και λίγη ώρα καθως έφυγε απο την ζωή ο Κώστας Παπαγεωργίου που επί σειρά ετών ανήκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του FM 100 Τα Τρικαλινά ΜΜΕ είναι πιο φτωχά εδώ και λίγη ώρα καθως έφυγε απο την ζωή ο Κώστας Παπαγεωργίου που επί σειρά ετών ανήκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του FM 100 Rating: 0

Θλίψη: Πέθανε ο συνάδελφος Κώστας Παπαγεωργίου

Θλίψη: Πέθανε ο συνάδελφος Κώστας Παπαγεωργίου

Τα Τρικαλινά ΜΜΕ είναι πιο φτωχά εδώ και λίγη ώρα καθως έφυγε απο την ζωή ο Κώστας Παπαγεωργίου που επί σειρά ετών ανήκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του FM 100 ενώ είχε εργαστεί και σε εφημερίδες της πόλης (Ερευνα, Διάλογος). Ο Κώστας για πολλά χρόνια παράλληλα με την δημοσιογραφία διατηρούσε και την οικογενειακή επιχείρηση ετοίμων ενδυμάτων στην διασταύρωση των οδών Ασκληπιού και Βύρωνος (εκεί όπου σήμερα βρίσκεται το κατάστημα Frame).

Ο Κώστας τους τελευταίους μήνες είχε πολλαπλά προβλήματα υγείας και έφυγε πριν απο λίγο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλευόταν.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου ήταν 63 ετών και η κηδεία του θα γίνει στις 2.30 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής απο τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

(sportrikala.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας