Θλιβερό ρεκόρ πνιγμών ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με 10 θανάτους Reviewed by Momizat on . Τραγικός ήταν ο απολογισμός των πνιγμών στις ελληνικές παραλίεςχθες Παρασκευή, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, καθώς 10 λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε οκτώ διαφ Τραγικός ήταν ο απολογισμός των πνιγμών στις ελληνικές παραλίεςχθες Παρασκευή, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, καθώς 10 λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε οκτώ διαφ Rating: 0

Θλιβερό ρεκόρ πνιγμών ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με 10 θανάτους

Θλιβερό ρεκόρ πνιγμών ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με 10 θανάτους

Τραγικός ήταν ο απολογισμός των πνιγμών στις ελληνικές παραλίεςχθες Παρασκευή, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, καθώς 10 λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε οκτώ διαφορετικές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος. Από την 1η Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου στις ελληνικές θάλασσες έχουν πνιγεί 150 άνθρωποι. Το ίδιο διάστημα πέρυσι είχαν πνιγεί 101 άτομα, σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό.

Οκτώ από τα θύματα της Παρασκευής ήταν άνδρες και δύο ήταν γυναίκες, στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι. Δύο άνθρωποι, 67 και 86 ετών, πνίγηκαν σε παραλίες της Ρόδου, ενώ ακόμα δύο θάνατοι, με θύματα έναν 39χρονο και έναν 58χρονο, καταγράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στον «Ποταμό» Επανομής και τη «Σκάλα» Αγίας Τριάδας αντίστοιχα.

Οι υπόλοιποι πνιγμοί σημειώθηκαν στην Κέρκυρα, την Ηλεία, τη Σάμο, τα «Ψαρούδια» Χαλκιδικής, τη Βάρκιζα και την Ανάβυσσο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή