Θλιμμένος ο Σάντος στο “αντίο” του Reviewed by Momizat on . «Σήμερα είναι ημέρα θλίψης» «Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό, διότι σήμερα είναι μέρα θλίψης για μας». Αυτή τη δήλωση έκανε στη μικτή ζώνη μετά την ήττα στα πέναλτι «Σήμερα είναι ημέρα θλίψης» «Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό, διότι σήμερα είναι μέρα θλίψης για μας». Αυτή τη δήλωση έκανε στη μικτή ζώνη μετά την ήττα στα πέναλτι Rating: 0

Θλιμμένος ο Σάντος στο “αντίο” του

Θλιμμένος ο Σάντος στο “αντίο” του

«Σήμερα είναι ημέρα θλίψης»

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, διότι σήμερα είναι μέρα θλίψης για μας». Αυτή τη δήλωση έκανε στη μικτή ζώνη μετά την ήττα στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα ο Σάντος, όταν του ζητήθηκε να πει κάτι για το τελευταίο του ματς στον πάγκο της Εθνικής.

Ο Σάντος επεσήμανε πως άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πίστευαν στην πρόκριση, η οποία εν τέλει δεν ήρθε και ο Πορτογάλος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα.

«Τα θυμάμαι όλα… Κερδίσαμε σημαντικά πράγμα, είμαι περήφανος για ό,τι πετύχαμε και είμαι περήφανος που εκπροσώπησα την Ελλάδα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, διότι σήμερα είναι μέρα θλίψης για μας», επεσήμανε ο Ιβηρας κόουτς.

«Και το λέω αυτό, διότι και εγώ και οι παίκτες μου πίστευα στην πρόκριση, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά στην παράταση δεν παίξαμε με καθαρό μυαλό, το κάναμε με ανορθόδοξο τρόπο», υπογράμμισε ο Σάντος.

Οσο για την αποβολή του, ο Πορτογάλος επεσήμανε: «Αποβλήθηκα από τον πάγκο για ανεξήγητο λόγο. Πήγα να πω στον διαιτητή γιατί μπήκα, αφού είχαν μπει μέσα νωρίτερα πριν την παράταση για να συμπαραστηθούν στους παίκτες του. Αυτό έγινε στο τέλος του ματς και στην παράταση. Τον ρώτησα ποιο είναι το κριτήριο για την επιλογή αυτή και μου είπε πως «εγώ διατάζω εδώ πέρα, πήγαινε έξω».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή