Θοδωρής Χήρας: Αγώνας μέχρι την τελική νίκη – Μεγάλη συγκέντρωση στη Φήκη Reviewed by Momizat on . Σε μια πλατεία γεμάτη από δημότες , που ήθελαν να ακούσουν το νέο που έρχεται , μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας. Αφού τους ευχαρίστησε για την Σε μια πλατεία γεμάτη από δημότες , που ήθελαν να ακούσουν το νέο που έρχεται , μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας. Αφού τους ευχαρίστησε για την Rating: 0

Θοδωρής Χήρας: Αγώνας μέχρι την τελική νίκη – Μεγάλη συγκέντρωση στη Φήκη

Θοδωρής Χήρας: Αγώνας μέχρι την τελική νίκη – Μεγάλη συγκέντρωση στη Φήκη

Σε μια πλατεία γεμάτη από δημότες , που ήθελαν να ακούσουν το νέο που έρχεται , μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας. Αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους , άρχισε εκτός κειμένου όπως συνηθίζει , να ξεδιπλώνει ,ο Θοδωρής Χήρας , επιγραμματικά πτυχές του προγράμματός του και τις θέσεις του συνδυασμού Πύλης Όραμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Ενδεικτικά , αναφέρθηκε πως διεκδικεί την θετική ψήφο των δημοτών και τους υποσχέθηκε πως δεν θα γίνει ο Δήμαρχος των αναθέσεων αλλά της διαφάνειας και της ορθής διαχείρισης των πόρων.
Για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές της ΔΕΥΑΠ έκανε ιδιαίτερη μνεία, με απαλλαγή των αποδεδειγμένα οικονομικά αδυνάτων από την καταβολή του τιμήματος του λογαριασμού. 
Για τους νέους γονείς , δήλωσε , πως θα καθιερώσει ένα αξιοσέβαστο εφάπαξ ποσό , που θα βοηθά στα πρώτα έξοδα , με τη γέννηση κάθε παιδιού. Η δημιουργία των ΚΔΑΠ, στα άμεσα σχέδιά του , τουλάχιστον στα πέντε μεγάλα χωριά του Δήμου , σε πιλοτική μορφή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Για τους ηλικιωμένους και τα ΑΜΕΑ , οι κοινωνικές δομές , που θα ενισχυθούν , θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.
Επανέλαβε, την στήριξη στα ανεξάρτητα τοπικά συμβούλια και ευχήθηκε στο ανεξάρτητο τοπικό συμβούλιο Φήκης καλή επιτυχία και τους υποσχέθηκε άριστη συνεργασία , με την εκλογή τους.
Τέλος, τους τόνισε να ψηφίσουν με όραμα. Να ψηφίσουν Πύλης Όραμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θεόδωρος Χήρας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή