Θράκη: Νεκρή μοναχή από κορονοϊό και πάνω από 20 κρούσματα σε Μοναστήρι. Reviewed by Momizat on . Τον θάνατο μιας μοναχής σε μονή όπου καταγράφονται κρούσματα κορονοϊού, γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως. Την στιγμή που στο Ιωακείμειο Γηροκομείο Τον θάνατο μιας μοναχής σε μονή όπου καταγράφονται κρούσματα κορονοϊού, γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως. Την στιγμή που στο Ιωακείμειο Γηροκομείο Rating: 0

Θράκη: Νεκρή μοναχή από κορονοϊό και πάνω από 20 κρούσματα σε Μοναστήρι.

Θράκη: Νεκρή μοναχή από κορονοϊό και πάνω από 20 κρούσματα σε Μοναστήρι.

Τον θάνατο μιας μοναχής σε μονή όπου καταγράφονται κρούσματα κορονοϊού, γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Την στιγμή που στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, οι 36 ηλικιωμένοι τρόφιμοι με κορονοϊό είναι ασυμπτωματικοί (έτσι τουλάχιστον διαβεβαιώνουν οι επίσημες ανακοινώσεις), επικρατεί χαμός στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης, όπου είχαμε σήμερα θάνατο μοναχής από κορονοϊό, ενώ υπάρχουν πάνω από 20 κρούσματα.

H Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησε τον θάνατο της μοναχής, ενώ αναφέρθηκε γενικά σε ύπαρξη κρουσμάτων Covid-19, ενώ οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι τα θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπέρασαν τα 20. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το πρόβλημα να προήλθε από μοναχή ή μοναχές που είχαν ταξιδέψει εκτός της Ιεράς Μονής και επέστρεψαν έχοντας κολλήσει τον Covid-19.

evros-news

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή