"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Θρήνος! “Έφυγε” η 15χρονη κόρη του Τάκη Κόμνου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Τάκης Κόμνος που φόρεσε την φανέλα του ΑΟΤ στα μέσα της δεκαετίας του 80 ενώ είχε αγωνιστεί στον Ηρακλή και σε άλλες ομάδες δέχτηκε ένα πολύ μεγάλο χτύπημα καθώς έχασε την κόρη του σε ηλικία μόλις 15 ετών μετά απο επιπλοκές με πρόβλημα που είχε στην καρδιά.

Έχοντας πάρει τα γονίδια του μπαμπά ήταν εξαιρετική στο ποδόσφαιρο η άτυχη Βασιλική

Το ρεπορτάζ του larissanet αναφέρει τα εξής:

Κι όμως, έφυγε από τη ζωή το “αγγελούδι” του Τάκη Κόμνου και της Ελένης Τσώνη, η μικρή Βασιλική, που δεν είχε κλείσει ακόμη τα 15 της χρόνια, αφού πάλεψε με το πρόβλημα της καρδιάς της, που παρουσιάστηκε ξαφνικά και έκαναν ένα  τεράστιο αγώνα τόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, ο Τάκης Κόμνος, όσο και η σύζυγός του, γυμνάστρια, Ελένη Τσώνη, έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα, σε Νοσοκομεία, με γιατρούς, θεραπείες και ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

Η Βασιλική Κόμνου ήταν μάλιστα, πριν εμφανιστεί το πρόβλημα με την καρδιά της, μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες της Ελλάδας, με προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και στο τέλος δεν άντεξε.

Η μητέρα της, Ελένη Τσώνη, ανέβασε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα και ενημέρωσε για την κηδεία της Βασιλικής που θα γίνει σήμερα.

Έγραψε η Ελένη Τσώνη:

“…κι όμως το κοριτσάκι μου «έφυγε»…έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι…διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!! Πάλεψε 2,5 χρονια κ παντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της…έως εχτές που τελικά δε τα κατάφερε!!! Αγωνίστρια μέχρι το τελος η μικρή μου ηρωίδα που δε πρόλαβε να γιορτάσει τα 15 της γενέθλια στις 23 Ιουνίου! Οποίος θέλει να την αποχαιρετήσει ας έρθει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Θεσσαλονίκης! ….η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μαμα μου σ αγαπώ»!!!! Δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της….κι εγω της απάντησα… « που να ξέρες καρδούλα μου εγω πόσο σε αγαπώ φραουλιτσα μου»! Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ μην ανησυχείς εμείς δε χανόμαστε κ κάποια στιγμή θ βρεθούμε ξανά…!!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει την Βασιλικούλα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης