Θρήνος! Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 32χρονος εργάτης στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Πιo σοβαρός ήταν από ότι αρχικά εκτιμήθηκε ο τραυματισμός του 32χρονου που εγκλωβίστηκε σε μηχανή κοπής σε εργοστάσιο έξω από τη Λάρισα καθώς τα ξημερώματα άφησ Πιo σοβαρός ήταν από ότι αρχικά εκτιμήθηκε ο τραυματισμός του 32χρονου που εγκλωβίστηκε σε μηχανή κοπής σε εργοστάσιο έξω από τη Λάρισα καθώς τα ξημερώματα άφησ Rating: 0

Θρήνος! Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 32χρονος εργάτης στη Λάρισα

Θρήνος! Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 32χρονος εργάτης στη Λάρισα

Πιo σοβαρός ήταν από ότι αρχικά εκτιμήθηκε ο τραυματισμός του 32χρονου που εγκλωβίστηκε σε μηχανή κοπής σε εργοστάσιο έξω από τη Λάρισα καθώς τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο άτυχος 32χρονος εργάτης Γιάννης Ζυγοροδήμος, πατέρας μικρού παιδιού  υπέστη σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα, την ώρα που χειριζόταν μηχάνημα ανάδευσης μπετόν στην κατασκευαστική εταιρία στην οποία εργαζόταν.

Δυστυχώς, μετά και το ατύχημα οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν το πόδι του ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

H κηδεία του  θα γίνει στο κοιμητήριο της Ζ. Πηγής στους Γόννους στις 5 μ.μ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή